Reklam Bannerı

S24 plus pili nasildir ? 40bin edermi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusuf34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yusuf34

Keşifçi
S24 plus almak istiyorum fakat pil konusunda kararsızım pil senaryosuna redditte 3.5saati görmüşler bana çok az geldi 5g modemdenmaynaklj şarjı çok çabuk bitiyormuş sizin kullanımının varmi ne tavsiye edersiniz honor 400mproda hoparlörden cızırtı geldi iade edicem hepsiburada saticisindan aldim insallah kabuk ederlerdi? @Murat Burç

Son düzenleme:
S24 plus almak istiyorum fakat pil konusunda kararsızım pil senaryosuna redditte 3.5saati görmüşler bana çok az geldi 5g modemdenmaynaklj şarjı çok çabuk bitiyormuş sizin kullanımının varmi ne tavsiye edersiniz honor 400mproda hoparlörden cızırtı geldi iade edicem hepsiburada saticisindan aldim insallah kabuk ederlerdi? @Murat Burç
Seninle aynı soru işratleri arasında kalıp s24 yerine haziran ayında 49 bine S25 plus aldım, memnunum.

hocam exynos pil konjusunda iyi değilmiş ve 8elite pil konusunda iyi miş diyorlar
Şahsen, çok önemli bir fark olduğundan aradaki fark verilebilir ancak kime göre ne kadar önemli olduğu da değişir. 8 Elite'ın daha stabil, ısı değerleri orantılı, pil süresi uzun kullanım sunacağı gerçek, uzun yıllar boyu kullanımda bu farkı (asıl o zaman) gösterir.
45bintlye s25 plus buldum bir kaç taksitt olucak o sşekilde belki 50bin tl olur alınırmı 1-2gün kullanılmış kutusuna konmuş
TR cihazıysa, taksit seçeneği az değilse fena fiyat değil. Sıfır olarak da yaklaşık bu fiyatlarda, taksit seçeneği 3 ay olduğundan bir yere kadar avantajlı tabii.

Şahsen, çok önemli bir fark olduğundan aradaki fark verilebilir ancak kime göre ne kadar önemli olduğu da değişir. 8 Elite'ın daha stabil, ısı değerleri orantılı, pil süresi uzun kullanım sunacağı gerçek, uzun yıllar boyu kullanımda bu farkı (asıl o zaman) gösterir.

TR cihazıysa, taksit seçeneği az değilse fena fiyat değil. Sıfır olarak da yaklaşık bu fiyatlarda, taksit seçeneği 3 ay olduğundan bir yere kadar avantajlı tabii.
EVET HOCAM TR CİHAZI PEŞİN FAKAT PEŞİN 45 ŞAUNDA MÜSAİT DEĞİLİM 3YADA 6 TAKSİTG YAPIRICAM FAKAT MAVİ RENGİ HOŞ GELÖMEDİ GÖZÜME SIRF RENKTEN DOLAYI SIFIR ALINIRMI

Hepsiburada kod yayınlar, kupon uygular. Belirli çarşamba günlerinde Visa kartla ödemeye özel indirimler olur. Ne zaman olacağı belli değildir.

Geri