Reklam Bannerı

S24 PLUS Yorumlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tianlong
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tianlong

Yeni Başlayan
Herkese merhaba, bugün uzun araştırmalar ve bütçe artırma sonucunda S24+ modelini satın aldım. Yorumlarımı buraya aktaracağım. Sorular varsa da sorabilirsiniz. Hem ben hem de diğer S24 serisi kullanıcısı arkadaşlar cevaplayabilir.

İyi forumlar.

Almayı düşünen varsa gümüş modelini tavsiye ederim kesinlikle daha premium hissiyatı veriyor.

Bu arada bugün Vatan Bilgisayarda indirim varmış şansıma. S24+ ve Samsung Watch 6 model akıllı saati 45.000 liraya satın aldım. Ayrıca Samsung bayilerinde de iyi indirimler almıştım gidip bayilerde telefonları incelemenizi ve fiyat almanızı öneririm. özellikle bu modelde indirimler çok iyi yapılıyor ve yeni yıl fiyatı 57.000 lira olacak sanırım Samsung bayilerinde, etiketleri şimdiden koymuşlar.

Hayırlı olsun. s24plus fiyatı uygun ama s24 ultranın fiyatı çokk pahalı s23 plus ile s24 plus fiyatları aynı ama s23 ultra ile s24 ultra fiyat farkı fazla.s25plus ve s25 ultra çok merak edıyorum fiyatlarını özellikle.plus lar daha alınabilir oda tabi exynos koymalarından kaynaklı sanırım.

Ben de yaklaşık 15 gün önce almıştım. Trendyoldaki Teknosa satıcısından 36500 TL. Şimdilik hiçbir sıkıntı yok. Şarjından da memnunum.

Hayırlı olsun. s24plus fiyatı uygun ama s24 ultranın fiyatı çokk pahalı s23 plus ile s24 plus fiyatları aynı ama s23 ultra ile s24 ultra fiyat farkı fazla.s25plus ve s25 ultra çok merak edıyorum fiyatlarını özellikle.plus lar daha alınabilir oda tabi exynos koymalarından kaynaklı sanırım.
Hocam s23 plus yok piyasada hiçbir yerde. Olsa onu alacaktım Snapdragondan dolayı, fiyatını ve güncelleme durumunu önemsemeyip. S24 serisi için Ultrayı tavsiye etmem o parayı vereceğine s24 plus al. Kaldı ki ben ultra modellerin tasarımını falan da beğenmiyorum tablet gibi gerçekten de. Batarya durumunu beğendim ben de tatmin ediyor.
Exynos için ileride daha sağlıklı bir yorum yapılabilir tabii de ben çok zorlamadım MLBB'yi maksimum ayarlarda oynadım sadece. Kasma donma tabii ki yok ısınma durumunu şöyle söyleyeyim ne beklediğinle alakalı ama biraz ısınma olayı var gibi exynosta. Rahatsız etmiyor ama anlıyorsun ısındığını.

Hocam s23 plus yok piyasada hiçbir yerde. Olsa onu alacaktım Snapdragondan dolayı, fiyatını ve güncelleme durumunu önemsemeyip. S24 serisi için Ultrayı tavsiye etmem o parayı vereceğine s24 plus al. Kaldı ki ben ultra modellerin tasarımını falan da beğenmiyorum tablet gibi gerçekten de. Batarya durumunu beğendim ben de tatmin ediyor.
Exynos için ileride daha sağlıklı bir yorum yapılabilir tabii de ben çok zorlamadım MLBB'yi maksimum ayarlarda oynadım sadece. Kasma donma tabii ki yok ısınma durumunu şöyle söyleyeyim ne beklediğinle alakalı ama biraz ısınma olayı var gibi exynosta. Rahatsız etmiyor ama anlıyorsun ısındığını.
S24+ S23+'tan her alanda daha iyi hava kara deniz fark etmez. Oyunda ısınmayan işlemci göster ben sana alayım o telefonu. Oyuna girdiğiniz zaman ısınmayan tek amiral gemisi işlemci yok, bunu anlamanız lazım.

Geri