Reklam Bannerı

S24 ultra 256 gb mı yoksa s23 ultra 512 gb mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adeka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    samsung

adeka

Yeni Başlayan
Şu anda hemen hemen aynı fiyatta hem s23 ultra 512 gb rom 12 gb ram versiyonu ile s24 ultra 256 gb rom 12 gb ram versiyonu bulunuyor sizce hangisini almak daha mantıklı?

24 tabi işlemci farkı var güncelleme fazla pc ye atarım foto video sıkıntı olmaz bana

Şu anda hemen hemen aynı fiyatta hem s23 ultra 512 gb rom 12 gb ram versiyonu ile s24 ultra 256 gb rom 12 gb ram versiyonu bulunuyor sizce hangisini almak daha mantıklı?
S23 Ultra kullanıcısı olarak S24 Ultra 256 GB alınır diyorum. Bunun depolamaya fazla fazla önem veren ve 256 GB'a çok da sığamayan biri olarak söylüyorum.

S23 Ultra eskiyor, güncellemesinin bir kısmını yedi. S24 Ultra hem daha yeni hem daha çok güncelleme alacak. Ekranda yansıma önleyici kaplama var üstüne bu ekran daha parlak.

Hepsiburadadan alacaksan satış ortaklığı bağlantısı. Satış ortaklığı bağlantısıdır, uygulamadan yaptığın alışverişlerde komisyon kazanırım.
Teşekkür ederim.

S23 ultra almak için arada 10 bin lira fark olması lazım. 45-48 bin liraya olabilir. S23 ultra tasarımını daha çok beğeniyorsan, daha çok video çekerim 256 GB yetmez diyorsan, telefoto çok fazla kullanırım gündüz vakti diyorsan s23 ultra 45-48 bin lira arasına olur. Fakat 54-55 bin liraya s24 ultra bulunabilirken s23 ultra 50 bin üstüne alınmaz.

Geri