Reklam Bannerı

s25 ultra s24 ultra iphone17mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusuf34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam hep şuanda kadar android kullandım note 8 pro ,redmi 9 t şuanda galaxy m34 kullanıyorum ilk iphonum olucak birde teknik servis konusunda dah iyi diye düşünüyorum s25 ultra ile arasında kalmıştım iphone düşünüyorum
Teknik servisi en iyi olan marka anlık olarak Samsung, çoğu şeyi ücretsiz olarak değiştirebiliyorsunuz, yedek cihaz sağlanıyor, servis süreleri düşük

Teknik servisi en iyi olan marka anlık olarak Samsung, çoğu şeyi ücretsiz olarak değiştirebiliyorsunuz, yedek cihaz sağlanıyor, servis süreleri düşük
Hocam fakat a19 çipi ile pegasus gibi yazılımlara karşı.korumasi var memuru intelligent özelliği var bu çok hoşuma gitti

Hocam fakat a19 çipi ile pegasus gibi yazılımlara karşı.korumasi var memuru intelligent özelliği var bu çok hoşuma gitti
Tamam hocam almak serbest, o kadar para verip de donanımı o kadar düşük olan telefon almak bana göre mantıksız. Alma diye de zorlayamam

Bu arada ltpo konusunda android cihazlar apple kadar başarılı değil fakat bu durumun pil ömrüne bir yansımasını göremezsiniz

Kurye olduğunuz için yansıma önleyici sizin işinize yarayabilir. S24 ultra veya S25 ultra bütçenize göre mantıklı seçim olacaktır.

Geri