Pd desteği muhtemelen var şarj cihazında f3 den çıkan orj şarj ama 18 w şarj ediyo 25 w olan adaptör Samsung f3 ü 25 26 w şarj edebiliyor buda garip batarya koruma daÇok yüksek ihtimalle şununla aynı işlevi görüyor diye düşünüyorum. Her ikisinde de şarjı duraklatmak söz konusu.
![]()
Galaxy cihazınızda oyun oynarken USB PD (Güç Dağıtımı) şarjı duraklatma özelliği
Galaxy cihazınızda Oyun oynarken USB PD şarjını duraklat özelliğinin şarjı nasıl optimize ettiğini keşfedinwww.samsung.com
Şarjda kullanmak sanıldığı kadar zararlı değilmiş zaten, bence kullanabilirsin rahat rahat.Peki zararlı olurmu PDF açık ders çalışıyorum bı yandan da a PC açık
25 w pd olarak görmüyo galiba cihaz adaptörü sıkıntı olurmu şarjı duraklat seçeneği kullanamıyorumŞarjda kullanmak sanıldığı kadar zararlı değilmiş zaten, bence kullanabilirsin rahat rahat.
Görmesi lazım aslında, bu problemi başka bir kullanıcıda da görmüştüm s23 kullanıcısı olan. Şarjda 25w da görmesi lazım. Fakat bence genel olarak şarjda kullanmaya çalışmasanız daha iyi olur.25 w pd olarak görmüyo galiba cihaz adaptörü sıkıntı olurmu şarjı duraklat seçeneği kullanamıyorum
Cihaz şarj oldu ve sen şarjda takılı bıraktın. Cihazı şarj etmeyi durdurdu ve tabletin şarjı durduğu yerde %99'a düştüğünde tekrar %100'e şarj etmeye çalışmayacak. Benim anladığım bu.100 olunca korumaya alıyo ama hep bu şekli kullanım varmı laptoplardaki gibi acaba şarj kesip adaptörden çalışma gibi
aynen abi mesela şarj sınırını düşürüncede yapıyormuşCihaz şarj oldu ve sen şarjda takılı bıraktın. Cihazı şarj etmeyi durdurdu ve tabletin şarjı durduğu yerde %99'a düştüğünde tekrar %100'e şarj etmeye çalışmayacak. Benim anladığım bu.
Benim laptopumda da mesela şuan şarj %97 ama şarj etmiyor. Maksat pili tekrar tekrar şarj edip ömrünü azaltmamak ancak laptoplardaki gibi gücü tamamen adaptörden alma gibi bir durum sanırım söz konusu değil. Samsung'un USB PD şarjı duraklat diye bir özelliği var ancak bu sadece oyunlarda çalışıyor diye biliyorum ve game boosterda ayrı bir ayarı var.
şarjı duraklat tamamen açık kullanım seçeneği olsa güzel olurduCihaz şarj oldu ve sen şarjda takılı bıraktın. Cihazı şarj etmeyi durdurdu ve tabletin şarjı durduğu yerde %99'a düştüğünde tekrar %100'e şarj etmeye çalışmayacak. Benim anladığım bu.
Benim laptopumda da mesela şuan şarj %97 ama şarj etmiyor. Maksat pili tekrar tekrar şarj edip ömrünü azaltmamak ancak laptoplardaki gibi gücü tamamen adaptörden alma gibi bir durum sanırım söz konusu değil. Samsung'un USB PD şarjı duraklat diye bir özelliği var ancak bu sadece oyunlarda çalışıyor diye biliyorum ve game boosterda ayrı bir ayarı var.