Reklam Bannerı

Samsung Galaxy A55 5G şarj Olma Sorunu

Rehimov00

Yeni Başlayan
Lütfen sonuna kadar okuyun

Merhabalar İşden Eve Geldim Telefonu şarja taktım %23 pilden %30 pile hızlıca şarj oldu amma &30 pilden yukarıya çok yavaş şarj olmaya başladı usb kablosunu çıkarıb yeniden taktiğimda usb portunda nesne algilandı dıye bir uyarı verdi Telefonu güvenli modda başlatdim ve güvenli modda hiçbir sorun vermedi normal moda aldiğimda Telefon şarj olmaya başladı ama çok yavaş şarj olmaya başladı 2 saat gösteriyor %35 pilden %100 pile şarj olmayı aslinda şimdi biraz düzeldi gibi bu sorun neden oluyor bilen birisi lütfen yardim etsin

Telefon herhangi bir darbe almadı

Telefonun şarj portunda herhangi bir cisim beya nem yok

cihaz Samsung Galaxy A55 5G

Daha öncede oldu bu durum amma daha önce sadece hata veriyordu daha sonra çözüldü

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250925_001007_One UI Home.webp
    Screenshot_20250925_001007_One UI Home.webp
    111.6 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20250924_231922_ChatGPT.webp
    Screenshot_20250924_231922_ChatGPT.webp
    116.4 KB · Görüntüleme: 14
Birşey farkettim hızlı şarj imgesi çıkması gerekiyor amma hızlı şarj simgesi çıkmıyor artık şarja takınca bu bir bug ola bilir

Ara sıra usb kabloyu çıkarın takıyorum hızlı şarjı tanımlayamıyor amma 15 dakika sonra yeniden çıkarın taktiğimda bu sefer hızlı şar oluyor şuan bu mesajı yazıyorken hızlı şarj oluyor bütün bunlar durub durirken oldu

Son düzenleme:
Ara sıra oluyor ya bu Samsung telefonlara, üfle falan geçer. Ciddiye alınacak bir durum yok

Geri