Reklam Bannerı

Samsung Galaxy S23 - S23 Plus Ana Konu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HavaLlan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HavaLlan

Keşifçi
Evet biraz eski cihaz s25 serisinin Ocak , Şubat gibi tanitilacagini düşünürsek tam 2 yıl olmuş genel kanılar oluşmaya başladı bu saatten sonra alınır mı alınmaz mı bilemem ama genel yorum yapılabilir

Artıları+
Ekran boyutu : 6.1 inç küçük ekran kapladığı yer daha az , renkler canlı 120 Hz ltpo ekran ekranı güzel
Donanım: İslemcisi 8gen2 üst segment bu işlemci ,8gb ram (galiba tr ye 12 versiyonu gelmedi) 256/128 depolama şu 4 yıl için yeter sonrası için muallak

Eksileri -
Ekran Boyutu:
Ekran küçük çoğu kişi 6.7 lere alışık olduğu için küçük gelicek yeri gelecek eline sığmayacak
Pil : 3900 mah karma kullanımda 1 gün çıkarmıyor çıkarmasıda beklenemez zaten hem 8gen2 olacak hemde şarjı 1 gün gidecek ekranıda küçük olacak böyle bişey mümkün değil

Yorumum: Bana göre yeterli cihaz günlük karma kullanımında sosyal medya içerik üretme giriş seviyesi bir cihaz 14pm ile karşılaştırdığımızda çoğunlukla eşit sonuçlar aldık şu anlık yorumum bu kadar

1000000469.webp

S23 karma kullanım yaklaşık 9 saat dışarıda idim full mobil veri 4 saat kişisel erişim noktası açık Bluetooth kulaklık bağlı 4 saat müzik arada da video karışık kullanımda 4-5 saat :)
Edit:one ui 6.1.1 pil süresi eklenmiştir

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241205_183134_Smart Manager.webp
    Screenshot_20241205_183134_Smart Manager.webp
    50.6 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
S23 128 ile S24 128 arasinda fiyat farki azken S23 alinmasi mantikli degil, 256 GB icin hâla iyi secenek. @HavaLlan hangi ROM'u kullaniyorsunuz?

S23 128 ile S24 128 arasinda fiyat farki azken S23 alinmasi mantikli degil, 256 GB icin hâla iyi secenek. @HavaLlan hangi ROM'u kullaniyorsunuz?
Ben olsam snapdragon alırdım hani fiyat aynı ise istediği kadar yeni cihaz olsun snapdragon alırdım driver problemleri olmayan bı firmanın işlemcisi tabiki tercih sebebi benim için .
Rom olarak bu aralar linageOS dayım ama yakınlarda crdroid gelicek betalarina girdimi 2 3 ay sonra hatasız bir android 15 CR droid gorebiliriz

Ben olsam snapdragon alırdım hani fiyat aynı ise istediği kadar yeni cihaz olsun snapdragon alırdım driver problemleri olmayan bı firmanın işlemcisi tabiki tercih sebebi benim için .
Rom olarak bu aralar linageOS dayım ama yakınlarda crdroid gelicek betalarina girdimi 2 3 ay sonra hatasız bir android 15 CR droid gorebiliriz

Telefonda driver problemlerini dile getiren ilk defa
görüyorum. Amaca yönelik alınabilir s23 tabi

Driver problemleri daha cok oyunlar ve emülatorlerde geçerli, zaten emülatörde Snapdragon ciddi avantajli. Basit kullanici icin gerek yok.

Telefonda driver problemlerini dile getiren ilk defa
görüyorum. Amaca yönelik alınabilir s23 tabi
Hocam custom rom camiasında hep MTK nin ve çoğu diğer firmanın driverları bozuk verdiği konuşulur o yüzden mtl cohazlara rom çok fazla göremezsiniz geliştiriciler hep snapdragon odaklı çalışıyorlar bunu özellikle Xiaomi cihazlarda görebilirsiniz

Geçen hafta 5 yılı aşan süredir kullandığım LG v30'dan S23'e geçiş yaptım. Tabi ben zamanda yolculuk yapmış gibi oldum. Daha iyi cihazlarda gözüm vardıysa da küçük ekran arayışım ve bütçemin buna yetmesi sebebiyle s23 tercih ettim. Şimdilik memnumum.

Geçen hafta 5 yılı aşan süredir kullandığım LG v30'dan S23'e geçiş yaptım. Tabi ben zamanda yolculuk yapmış gibi oldum. Daha iyi cihazlarda gözüm vardıysa da küçük ekran arayışım ve bütçemin buna yetmesi sebebiyle s23 tercih ettim. Şimdilik memnumum.
Arkadaşımda vardı V30, güzel cihazdı.

S23 hayırlı olsun.

Arkadaşımda vardı V30, güzel cihazdı.

S23 hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Benim ilk akıllı telefonum LG G2 idi. Sonrasında Lg v30 ile devam ettim. Arayüz ve ayar detaylarını beğendiğim için üretimde olsa yine LG tercih ederdim.

Sizin de tavsiyelerinizi izleyerek seçtim s23ü. Amazon'dan 256GB - 27500 gibi bir fiyata indirimdeyken aldım. Bu fiyat bandında gerçekten iyi bir cihaz.

Sizin de emeğinize sağlık ve forumunuz hayırlı olsun. İnşallah aktif ve kalıcı olur.

Geri