Reklam Bannerı

Samsung Galaxy S24 Ultra - Ana Konu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan t_h42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

t_h42

Keşifçi
Selamün Aleyküm dostlar. Discorddan tanıyanlar tanır ben Taha :) . Forumun ilk ana telefon konusunu açalım dedik. Burada S24 Ultra dışında diğer Samsunglarıda konuşabilirsiniz.

Bir de S25 ultra aynı panelle gelecek diyorlar. Ne yapıyor bu samsung acaba

Bir de S25 ultra aynı panelle gelecek diyorlar. Ne yapıyor bu samsung acaba.
Materyal seti birebir aynı olmayacakmış sanırım. M13+ ismiyle gelme ihtimali var. Yine de panel işinde bir numara bir şirketin kendi cihazına en iyisini koymaması komik kaçıyor.

Lens geçişi nasıl 4k 60 fps video kaydederken? 15 Pro/16 Pro kadar başarılı mı? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Lens geçişi nasıl 4k 60 fps video kaydederken? 15 Pro/16 Pro kadar başarılı mı? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Kral biraz geç olduda şöyle cevap vereyim:

S24 Ultradaki lenslerin dizilişinden dolayı 4k 60 fps video geçişlerinde tam pürüzsüzlük olmuyor. 0.5x , 1x ve 3x arasındaki geçişler neredeyse kusursuz 5x kameraya geçince hafif oynama oluyor görüntüde geçişte. 5x kamera en alttaki kamera ve diğerlerine göre altta kaldığı için hafif oynuyor kısaca.

iPhonelarda kamera dizlimi üçgen şeklinde olduğu için kusursuz bir şekilde geçiş yapabiliyorlar.

Ekli dosyalar

• s24-ultra-camera-1.webp
    s24-ultra-camera-1.webp
    22.2 KB · Görüntüleme: 13
  • Apple-iPhone-16-Pro-camera-system-240909_inline.jpg.large.webp
    Apple-iPhone-16-Pro-camera-system-240909_inline.jpg.large.webp
    20.1 KB · Görüntüleme: 13
Kral biraz geç olduda şöyle cevap vereyim:

S24 Ultradaki lenslerin dizilişinden dolayı 4k 60 fps video geçişlerinde tam pürüzsüzlük olmuyor. 0.5x , 1x ve 3x arasındaki geçişler neredeyse kusursuz 5x kameraya geçince hafif oynama oluyor görüntüde geçişte. 5x kamera en alttaki kamera ve diğerlerine göre altta kaldığı için hafif oynuyor kısaca.

iPhonelarda kamera dizlimi üçgen şeklinde olduğu için kusursuz bir şekilde geçiş yapabiliyorlar.
Ekleme Not: Yeni farkettim videoda 3x yaparken ana kameradan 3x zoom atıyor. Fotoğraflarda geniş ,ana ve 3x zoom kamera geçişlerinde kayıyor mu diye baktım onlarda kaymıyor.

Benim cihazda da var gece yeşıle kaçan bı siyah gösteriyor Samsung panellerde çok galiba bu durum benim cihazda da e 4 Samsung panel var kumlu gösteriyor
Senin cihaz neydi hocam, eğer ekranı siyah üstüne beyaz gelecek şekilde (twitter buna bir örnek) kaydırırsan tüm oled panellerde o gecikme gibi bir şey görebilirsin. Bahsettiğin başka bişey mi anlamadım ama

Senin cihaz neydi hocam, eğer ekranı siyah üstüne beyaz gelecek şekilde (twitter buna bir örnek) kaydırırsan tüm oled panellerde o gecikme gibi bir şey görebilirsin. Bahsettiğin başka bişey mi anlamadım ama
Hocam cihaz f3 aynı sorun gt2 de de var siyah gri arası bı renk gelince ekrana )gece modunda Google gibi ) ekran. Yeşilimsi bı siyah veriyor ayrıca kumlu oluyor ekran

Geri