Samsung Apple dan kopya çekmeyi seven bir marka.Apple ne yaparsa onu yapıyor.Apple gıdım gıdım veriyor.Oda gıdım gıdım veriyor.İki firmada duruş olarak 2-3 yıldır insanların sinirini bozuyor.S25 Ultra 12GB Ram 1TB depolama 101.499₺
S25+ 12GB Ram 256GB depolama 63.499₺
S25 12GB Ram 128GB depolama 51.499₺
Bu fiyatlar iyi gibi ancak S25 e 128 koymak hangi akıllının fikri?
Apple 3 adet varyant getiriyor hocam bune?Samsung Apple dan kopya çekmeyi seven bir marka.Apple ne yaparsa onu yapıyor.Apple gıdım gıdım veriyor.Oda gıdım gıdım veriyor.İki firmada duruş olarak 2-3 yıldır insanların sinirini bozuyor.
Sponsorluk alamayınca olur gibi
Sponsorluk ile ne alakası var.Senin elinde S24 ultra var.S25 ultraya geçer misin? Samsung S25 ailesinde işlemci hariç hiçbir şeyi değiştirmemiş.Samsung mühendisleride aynı Apple mühendisleri gibi 1 yıl boyunca yatmış.Sponsorluk alamayınca olur gibi
Bu adam vivo 5000x zoom lu telefon çıkarsa övecek birisiSponsorluk ile ne alakası var.Senin elinde S24 ultra var.S25 ultraya geçer misin? Samsung S25 ailesinde işlemci hariç hiçbir şeyi değiştirmemiş.Samsung mühendisleride aynı Apple mühendisleri gibi 1 yıl boyunca yatmış.
her ikisi de aynı yükseltmeleri yapıyor her yıl resmen, geçen sene 5x getirdi ikisi de. Bu sene de 50mp geniş açı getirmeye karar vermişler. Çok enteresanDepolama belleğin 10 katı olacak şekilde az. Bellek kadar birkaç uygulama yükleyince depolamanın yarısı dolacak bir de üstüne depolama hız farkı varsa, Samsung yapmış demektir. iPhone'la bu kadar az fark olması da garip. İki marka birbirini tekel olarak görüyor sanırım.
Kendim 15 pro kullanıyorum.Üstüne para verseler 16 pro almam.Kullandığım cihazla işlemci dışında hiçbir fark yok.Apple da Samsung da son dönemlerde aynı cihazları yeni model diye insanlara sunuyorlar.Bu yanlış.Adam bunu anlatmaya çalışıyor.Bu adam vivo 5000x zoom lu telefon çıkarsa övecek birisi![]()