Reklam Bannerı

Samsung tab s10+ önerirmisiniz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Thebhz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Thebhz

Yeni Başlayan
Yazın tablet alacağım oyun,ders,film vb işler için kullanacağım oyun performansı benim için önemli s10+ nasıldır veya önerebileceğiniz 30k altı tabletler hangileridir?

Zor soru. Alınır ama diğer cihazlara da bakmalısın. Örnek: iPad Air M2, üste çıkacaksan iPad Pro var. Bütçen ne kadar o önemli asıl.
Yoksa Tab S10+ alınır.

Bütçe 30k Air M2 nin ekranı 60 Hz olması ve kalemine extra para vermemiz gerekmesi beni Samsung'a yönlendirdi.Benim asıl merak ettiğim tabs10+ da mediatek işlemci olması; ısınma sorunu,performans düşüşü fln olur mu?

Bütçe 30k Air M2 nin ekranı 60 Hz olması ve kalemine extra para vermemiz gerekmesi beni Samsung'a yönlendirdi.Benim asıl merak ettiğim tabs10+ da mediatek işlemci olması; ısınma sorunu,performans düşüşü fln olur mu?
Kalemle birlikte alıcaksan iPad'i burdan çıkarabiliriz. Emilatör işinde yapıcaksan o biraz sıkıntılı yoksa Tab S10+'da ciddi bir sorun yok.

Büyük ekran istemiyorsan hiç S10+'a çıkmaya gerek yok. S9 18.7 bin liraya satılıyor s10+'taki ekran ve işlemci hariç tüm özellikler aynı

Tablette performans düşüklüğü olmaz çok büyük kasası

Telefonda iphone bomboş bir cihaz olsada tablette bence ipad daha iyi. Gerek işlemcisi, gerek profesyonel uygulamalar vb...

Geri