Reklam Bannerı

Sigarayi Bırakmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rehimov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rehimov

Keşifçi
Merhabalar Sigarayı Birakmak İstiyorum Amma Bir Türlü Bırakamıyorum. Sigarayı Bırakmak İçin Ne Yapabilirim ? Sakız Çiğnemek İse Yarar'mi ? Eğer İşe Yararsa Hangi Aromalı Sakız Çiğnemeliyim? Çalıştığım Ortam'da Küllükler Var Ve Kurtulamıyorum Onlardan Bana Sigarayı Bıraktıracak Birşey Lazım Öyle Birşey Olsun ki Sigarayı Unutayım. Saha Önce Sigara Kullanıp Sonra Sigarayı Bırakan İnsanlar Nasıl Bıraktınız Sizin Yöntemleriniz Ne Oldu?????

Güne 1 Paket İçiyorum Amma Yinede Bırakması Çok Zor Benim İçin

Etkili Yöntemlerinizi Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler ❤️

Sigara içeceğin sırada başka bir şey yapabilirsin, bazıları elektronik sigara kullanıp da bırakıyor ama elektronik sigara da zararlı. Çalışma yerinde içebiliyorsan daha sıkıntı bir olay tabiki, imkan olması işi zorlaştırıyor. Başka türlü bir alışkanlık edinmeye çalış, ben genelde oyun vesaire oynuyorum yada odaklanacağım bir şey yapıyorum. Ne kadar az boş kalırsan o kadar az aklına gelir bu tür şeyler.

7 ay önce bırakmış biri olarak söylüyorum, son bilmem kaç paket sigaranı alıyorsun. Keyifle içiyorsun. Paketin bittikten sonra bir daha da ne yanında çakmak bulunduruyorsun ne de paket (ben son sigaramı yatmadan önceye denk getirmiştim) yok sakız (nikotin) mı alayım nikotin bandı mı alayım falan hiç bu işlere girmeden dayanmaya çalışıyorsun. İlk 3-5 gün inanılmaz zor olacak hayat enerjin bitecek deli gibi sigara isteyeceksin ve gerçek manada bağımlılığın ne kadar berbat bir şey olduğunu fark edeceksin. 1 hafta dayanırsan da bu iş bitmiş say. tavsiye niteliğinde değil ama ben aşırı nikotin krizlerimde vozol denilen buhar şeylerinden içtim. beni kesmeyeceklerini bildiğimden dolayı içtim sende işe yaramayabilir. sigara bırakmanın kolay yolu diye bir şey de yok. kafaya koyduysan çok sancılı bir süreç olacağını bilmen lazım. ama emin ol başardığına değecek. şimdiden başarılar.

Merhabalar Sigarayı Birakmak İstiyorum Amma Bir Türlü Bırakamıyorum. Sigarayı Bırakmak İçin Ne Yapabilirim ? Sakız Çiğnemek İse Yarar'mi ? Eğer İşe Yararsa Hangi Aromalı Sakız Çiğnemeliyim? Çalıştığım Ortam'da Küllükler Var Ve Kurtulamıyorum Onlardan Bana Sigarayı Bıraktıracak Birşey Lazım Öyle Birşey Olsun ki Sigarayı Unutayım. Saha Önce Sigara Kullanıp Sonra Sigarayı Bırakan İnsanlar Nasıl Bıraktınız Sizin Yöntemleriniz Ne Oldu?????

Eninde sonunda sağlık yüzünden bırakacaksın dedemin arkadaşına bırakmazsan yuruyemezsin dedi doktor öyle bıraktı bence uzun vadede ne hale gelindiğine bak videolardan falan her içisinde suçluluk hissedeceksin en sonunda tat almayacaksın ve kendiliğinden bırakırsın

Sigara ortamından uzak durmak,çekirdek yemek gibi eylemlerle zaman içinde bırakabilirsin.

Sigara pahalı bir zevk hocam ondan dolayı bile vazgeçmesi kolay şu devirde. Günlük ne kadar harcıyorsun sigaraya?

Geri