Reklam Bannerı

Söyle Rahatla – İçindekileri Dök, Hafifle!

Kalenderadam

Keşifçi
Hepimizin zaman zaman içini dökmeye, düşüncelerini paylaşmaya ihtiyaç duyduğu anlar olur. İşte bu başlık, tam da bu amaç için!

Burada günlük hayatın getirdiği streslerden, aklınıza takılan sorulardan veya içinizi sıkan herhangi bir şeyden bahsedebilirsiniz. Bu, birbirimizi dinleyip destek olabileceğimiz bir yer olsun.

• Saygı Çerçevesi: Herkesin düşüncesine ve duygusuna saygı duyalım.
  • Samimiyet: Açık ve içten bir şekilde paylaşım yapabilirsiniz.
  • Empati: Yazılanları anlamaya çalışalım, gerekirse destek verelim.
Burası yargılanmadan, eleştirilmeden kendinizi ifade edebileceğiniz bir alan. Hadi, içinizdekileri dökün ve biraz rahatlayın! 😊

Türkiye'de üretim yapan şirketler yurtdışında Türkiye'ye sattığından daha ucuz satıyor, niye böyle yapıyorlar acaba bir fikriniz var mı? Cidden niye şöyle basit ürünlerin bile en pahalısını alıyoruz Türkiye'de anlamıyorum.

Screenshot_2024-12-06-00-55-28-544_com.twitter.android.webp

Türkiye'de üretim yapan şirketler yurtdışında Türkiye'ye sattığından daha ucuz satıyor, niye böyle yapıyorlar acaba bir fikriniz var mı? Cidden niye şöyle basit ürünlerin bile en pahalısını alıyoruz Türkiye'de anlamıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 155

Avrupada 14 bin bizde 25 bin

Ekli dosyayı görüntüle 155
Şunlara ek olarak son zamanlarda çıkan "olması gerekenin üstünde koruma maddesi bulunan gıda ürünleri" haberleri. Hem daha pahalı hem daha kalitesiz hem de daha zararlı artık gıdalar.

Geri