Telefon önerisi 55-75k arası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirr

Yardımsever
Hepsiburada üzerinden hepsitaksit ile alacağım için sadece sepettekilere göre veya hepsiburada üzerinde satılan cihaz önerilerine açığım.
Bu cihazlar arasında bir eleme yapacaksak hangisi daha akıllıca olur peki?
Genellikle video çeken biriyim ön kamera arada da olsa kullanırım sot önemli şarj hızı konusunda acele durumda hızlı dolsun derim ama nadiren oluyor bu durum. Oyun oynamıyorum sosyal medya ağırlıklı bir kullanımım var tekrar dediğim gibi önerilere açığım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-08-19-00-56-36-039_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2026-08-19-00-56-36-039_com.pozitron.hepsiburada.webp
    131.5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2026-08-19-00-56-38-539_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2026-08-19-00-56-38-539_com.pozitron.hepsiburada.webp
    141.8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2026-08-19-00-56-40-174_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2026-08-19-00-56-40-174_com.pozitron.hepsiburada.webp
    113.1 KB · Görüntüleme: 49
Hepsiburada üzerinden hepsitaksit ile alacağım için sadece sepettekilere göre veya hepsiburada üzerinde satılan cihaz önerilerine açığım.
Genellikle video çeken biriyim ön kamera arada da olsa kullanırım sot önemli şarj hızı konusunda acele durumda hızlı dolsun derim ama nadiren oluyor bu durum. Oyun oynamıyorum sosyal medya ağırlıklı bir kullanımım var tekrar dediğim gibi önerilere açığım.
Bunlar arasından S25 Ultra

Hepsiburada'dan alacaksanız S25 Ultra daha mantıklı ayrıca mümkünse 1TB olanı mevcutsa ona zorlayın derim.

Geri