Reklam Bannerı

Tüm Zamanların En İyi Oyunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
Sizin için tüm zamanların en iyi oyunu diyebileceğiniz oyun hangisi? Objektif yorum olmasına gerek yok. Birden fazla oyundan yada seriden de bahsedebilirsiniz.

Pandemi zamanında gece-gündüz haftalarca oynadığım Bloodborne diyebilirim. Platinlemek için 3 defa bitirmek gerekiyordu sanırım ama ben NG+'lara doyamamıştım. Nedense hiçbir soulslike oyun (Elden Ring dahil) bana bu kadar tat vermedi. Şimdi PC portu gelse yine o dünyaya atlarım.

Çokça bahsedilen GTA: San Andreas olabilir. Grafikleri kötü, mekanikleri hatalı da olabiliyor ancak birden fazla kez bitirilebilen, ara sıra da oynama isteği veren nadir oyunlardan. Hikayenin işleyiş şekli veya yapılabilecekler o zamana göre de fazla ve akıcı olduğundan oyun daha da kendine çekiyor.

Çokça bahsedilen GTA: San Andreas olabilir. Grafikleri kötü, mekanikleri hatalı da olabiliyor ancak birden fazla kez bitirilebilen, ara sıra da oynama isteği veren nadir oyunlardan. Hikayenin işleyiş şekli veya yapılabilecekler o zamana göre de fazla ve akıcı olduğundan oyun daha da kendine çekiyor.
Karakterin senin oynayışına göre fiziksel özelliklerinin değişmesi bile büyük bir olay. Onun dışında hayatımda hiç GTA oyunu oynamadım

Crysis 3'ü iyi yapan şey ne? GTA 5 ile Minecraft sadece çok satan oyunlar en iyi olmanın kıyısında bile değiller bana göre de
Aslında Mario'yu da unutmamak gerek 😀🙂. Nasıl ki telefon denince akla Nokia geliyorsa, aynı şekilde Mario için de öyle denebilir bir nevi. Eliyle kutu kırıp altın toplaması ütopik bir durum değil ancak oynandığı takdirde devamında ne olacağı hipnotize ediyor insanı.

En iyisi olarak değil ama benim hayatımda oynadığım ilk iki oyun Age of Empires 3 ve Diablo II benim için her zaman ayrı olacaktır. (Evet Age of Empires 3, 2 değil 😜)

Need for speed most wanted 2005 çoğu insan underground 2 dese de serinin en iyi oyunu bence

Yani bayağı göreceli bir konu. Bir şey demek güç.

Benim için Hollow Knight sanırım. Ancak daha genel geçer bir şey seçmem gerekirse Half-Life serisi olabilir.

Geri