Bence half life olabilir.Sizin için tüm zamanların en iyi oyunu diyebileceğiniz oyun hangisi? Objektif yorum olmasına gerek yok. Birden fazla oyundan yada seriden de bahsedebilirsiniz.
Karakterin senin oynayışına göre fiziksel özelliklerinin değişmesi bile büyük bir olay. Onun dışında hayatımda hiç GTA oyunu oynamadımÇokça bahsedilen GTA: San Andreas olabilir. Grafikleri kötü, mekanikleri hatalı da olabiliyor ancak birden fazla kez bitirilebilen, ara sıra da oynama isteği veren nadir oyunlardan. Hikayenin işleyiş şekli veya yapılabilecekler o zamana göre de fazla ve akıcı olduğundan oyun daha da kendine çekiyor.
Crysis 3'ü iyi yapan şey ne? GTA 5 ile Minecraft sadece çok satan oyunlar en iyi olmanın kıyısında bile değiller bana göre deGTA 5 ile Minecraft'tır herhalde.
Kendi adıma Crysis 3'ü de eklerim.
Aslında Mario'yu da unutmamak gerekCrysis 3'ü iyi yapan şey ne? GTA 5 ile Minecraft sadece çok satan oyunlar en iyi olmanın kıyısında bile değiller bana göre de
Oynadığım oyunlarda crysis hiç aklıma gelmemiş bu demek oluyor ki beni etkileyemedi ama güzel oyun olduğu doğru.Crysis 3'ü iyi yapan şey ne? GTA 5 ile Minecraft sadece çok satan oyunlar en iyi olmanın kıyısında bile değiller bana göre de
Resident Evil,God of War.Genel olarak Resident Evil bugüne kadar oynadığım en iyi oyun.Sizin için tüm zamanların en iyi oyunu diyebileceğiniz oyun hangisi? Objektif yorum olmasına gerek yok. Birden fazla oyundan yada seriden de bahsedebilirsiniz.
Resident Evil serisi mi yoksa serinin içinden bir oyun muResident Evil,God of War.Genel olarak Resident Evil bugüne kadar oynadığım en iyi oyun.
Resident Evil serisi.Resident Evil serisi mi yoksa serinin içinden bir oyun mu
Ben Red Dead Redemption 2 derim hiç düşünmedenSizin için tüm zamanların en iyi oyunu diyebileceğiniz oyun hangisi? Objektif yorum olmasına gerek yok. Birden fazla oyundan yada seriden de bahsedebilirsiniz.