Çok uzun süredir oyun namına oynaması ücretsiz veya bir süreliğine ücretsiz olarak dağıtılan oyunları oynuyorum. En son ne zaman oyun aldım meçhul. Türkiye'de pahalılık var ama ondan önce gelir dağılımında problem var.Artık oyun PC almak imkansıza yakın gibi artık.![]()
Bu devirde sağlam bir dost bulup aile paylaşımından ortak oyun almadıkça oyun işi masraflı. Özellikle çok fazla oyun alıyorsanız dolar üzerinden.Artık oyun PC almak imkansıza yakın gibi artık.![]()
Bizde youtube videoları ile idare edeceğiz.Bu devirde sağlam bir dost bulup aile paylaşımından ortak oyun almadıkça oyun işi masraflı. Özellikle çok fazla oyun alıyorsanız dolar üzerinden.
Bende demolar veya bahsetiğiniz gibi ücretsiz sunulan oyunları tercih etsemde, insan özlüyor işte.Çok uzun süredir oyun namına oynaması ücretsiz veya bir süreliğine ücretsiz olarak dağıtılan oyunları oynuyorum. En son ne zaman oyun aldım meçhul. Türkiye'de pahalılık var ama ondan önce gelir dağılımında problem var.
İzlemesi daha çok keyif veriyor artık oynamasından. Oynarken o oynayanlar kadar keyif almıyorum çünküBizde youtube videoları ile idare edeceğiz.