Reklam Bannerı

Xiaomi 67W adaptör için kablo önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirr

Paylaşımcı
Kablo biliyosunuz ince beyaz ve kirlendi kopma tehlikesi var uygun örgü kablo şeklinde önerdiğiniz var mı?

Şarj kablosu alırken benim öncelik olarak tercih ettiğim markalar var. Bunlar sırasıyla;
  • Anker
  • Ugreen
  • Spigen
  • Mcdodo
Baseus markası da çok satan bir marka ama kablolarının direnci yüksek olduğu için çok fazla tercih etmiyorum.
Belkin, Benks, Bix, Buff, Orico, Livx, Wiwu, Usams, Hoco, Joyroom gibi merak edip denemek istediğim markalar da var.

USB-A to USB Type-C ‘en 67W ve üzeri fazla seçenek yok Mcdodo veya yurt dışından Ugreen almanızı tavsiye ederim. Xiaomi’nin şarj protokolünü bu kablolar destekliyor mu bilmiyorum ama. Baseus’un 1M’lik 100W’lık kabloları da var ama onları kullanmadığım için öneremeyeceğim.

Mcdodo CA-1080
Mcdodo CA-3150 Şarj Kablosu
Mcdodo CA-2380 TypeC 100W

Şarj kablosu alırken benim öncelik olarak tercih ettiğim markalar var. Bunlar sırasıyla;
  • Anker
  • Ugreen
  • Spigen
  • Mcdodo
Baseus markası da çok satan bir marka ama kablolarının direnci yüksek olduğu için çok fazla tercih etmiyorum.
Belkin, Benks, Bix, Buff, Orico, Livx, Wiwu, Usams, Hoco, Joyroom gibi merak edip denemek istediğim markalar da var.

USB-A to USB Type-C ‘en 67W ve üzeri fazla seçenek yok Mcdodo veya yurt dışından Ugreen almanızı tavsiye ederim. Xiaomi’nin şarj protokolünü bu kablolar destekliyor mu bilmiyorum ama. Baseus’un 1M’lik 100W’lık kabloları da var ama onları kullanmadığım için öneremeyeceğim.

Mcdodo CA-1080
Mcdodo CA-1080 sipariş etmiştim amazondan bugün geldi doğru bir tercih yapmışım saolun öneri için

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-31-14-00-05-413_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    Screenshot_2024-12-31-14-00-05-413_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    127.8 KB · Görüntüleme: 22
  • Anker
  • Ugreen
  • Spigen
  • Mcdodo

Mcdodo CA-1080
100W kablosu var bende baseus un maalesef 5A çıkınca şoka uğradım 6A bi kablo arıyordum ki kutudan çıkan şarj kablosu 6A olunca 10w çekti Baseus un kablosu Mcdodo yu bugün deneyeceğim umarım beklentimi karşılar

• Anker
  • Ugreen
  • Spigen
  • Mcdodo

Mcdodo CA-1080
CA-1080 kullanıyorum gariptir şuan sadece 12W çekiyor pd gözüküyor fakat watt bir türlü artmıyor nedeni ne olabilir?

CA-1080 kullanıyorum gariptir şuan sadece 12W çekiyor pd gözüküyor fakat watt bir türlü artmıyor nedeni ne olabilir?
Telefonu yüzde kaçta şarja taktınız? %80 ve üzerinde ise 12W yazması normal. Telefon bataryaları şarj olurken başta hızlı şarj olur daha sonra giderek yavaşlar. Bataryalar belirli dilimlerde farklı watt değerleri ile şarj olur. %10 %15 gibi şarja taktıysanız yüksek W ile başlaması gerekiyor.

Geri