Reklam Bannerı

Yd iphone 15 pro

alacan1717

Keşifçi
Merhabalar suan piyasada 15 pro lar 28 33 bin arası bende almak için ocak ayını bekleyeceğim maaşı bi saticiyla konustum bekleme fln dedi suan 28 ocakta 38 40 dan aşağı bulamazsın dedi ama benim bildiğim 28 bin ise ortalama 32 olur yılbaşında o kadar zam normal midir yoksa şimdi alayim diye mi öyle demiştir çünkü öyle bir durum varsa kredi çekip alayim hemen

Hocam o kadar artması için bir sebep yok, sadece maaş zammından dolayı o kadar artırıyorlarsa yazık zaten onlara.

Başka satıcılara da sormak lazım ama ben kısa sürede 10 bin zam yiyeceğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar suan piyasada 15 pro lar 28 33 bin arası bende almak için ocak ayını bekleyeceğim maaşı bi saticiyla konustum bekleme fln dedi suan 28 ocakta 38 40 dan aşağı bulamazsın dedi ama benim bildiğim 28 bin ise ortalama 32 olur yılbaşında o kadar zam normal midir yoksa şimdi alayim diye mi öyle demiştir çünkü öyle bir durum varsa kredi çekip alayim hemen
Bu ülkede hiçbir şeyin fiyatı aynı kalmıyor.Almaya niyetin varsa bir an evvel al.

Bu ülkede hiçbir şeyin fiyatı aynı kalmıyor.Almaya niyetin varsa bir an evvel al.
Hocam şuan alırsam 14 pro max alabilirim sormuştum çoğunluk 15 pro/pro max tercih et dediler 14 pro max yerine bende o yüzden 1 ay bekleyeyim dedim de öyle 10k fln zam gelecekse direk 14 pm alirim

Hocam şuan alırsam 14 pro max alabilirim sormuştum çoğunluk 15 pro/pro max tercih et dediler 14 pro max yerine bende o yüzden 1 ay bekleyeyim dedim de öyle 10k fln zam gelecekse direk 14 pm alirim
15 pro max ile 14 pro max arasında kamera yapay zeka olmak üzere birçok konuda bayağı fark var 14 alma bence

Hocam 14 pm nin ömrü kac yıldır 2 sene idare eder mi beni ve bir kaç video izlemiştim orda islemci ve yandaki buton dışında hiç bir fark yok diyorlardi
Aralarında Type-C farkı var,Pil farkı var,Ray tracing farkı var,Kamera farkı var,malzeme kalitesi farkı var,2gb ram farkı var.Fazla fark yok diyen bariz sallıyordur.

Pro max de 85 pil iyi gider 6.1 inç iphone da 85 pil kötü
Hocam zaten şuan s22 kullanıyorum max 4 saat ekran süresi alıyorum yoğun kullandığım günlerde de 2 3 defa şarja takmam gerekiyor Buda eziyet resmen benim günümü cikarsin instagram ağırlıklı kullanıyorum zaten 8 saat ekran süresi versin yeter

Hocam zaten şuan s22 kullanıyorum max 4 saat ekran süresi alıyorum yoğun kullandığım günlerde de 2 3 defa şarja takmam gerekiyor Buda eziyet resmen benim günümü cikarsin instagram ağırlıklı kullanıyorum zaten 8 saat ekran süresi versin yeter
8 saat ekran süresini 100 pille anca alırsın 6.1 inç iphone da 6.5 saat falan alırsın 85 pilli 14 proda tahminime göre dışarda kullanıyorsun cihazı wifi da belki görür 8 saati

Geri