Reklam Bannerı

Zenith RTX 4070 Ti Super - R5 7500F Sistem - 49.999 TL (B650M-R - 32 GB RAM - 1 TB SSD)

Technicer

Usta Yardımcı
Baz Hali 49.999 TL / Özelleştirilmiş Hali 50.753 TL

İnceleme Videosu

İndirim yok gibi gelebilir ancak sistemde bulunan ''B'' serisi anakart, 32 GB RAM, 1 TB SSD gibi bileşenler aslında sistem fiyatını makul kılan detaylar. Parçaların kalitesi düşük tutulmamış. Özelleştirilmiş haliyle daha da makul. 50k bütçesi olanlar için mantıklı ve alınabilir.

Ekli dosyalar

• 1734190341757.webp
    1734190341757.webp
    40.1 KB · Görüntüleme: 13
Bunu ben de gördüm arada kaldım aslında ama benzer bir sistemi kendim kendimce daha mantıklı markalarla kurabildiğim için benim de pek içime sinmedi bu sistem.

Bunu ben de gördüm arada kaldım aslında ama benzer bir sistemi kendim kendimce daha mantıklı markalarla kurabildiğim için benim de pek içime sinmedi bu sistem.
Kimler kimler ne sistemleri kendileri uğraşmamak adına hazır bir şekilde alıyor. Toplama sistemler daha iyi parçalar içerebileceğinden aynı fiyata gelse de daha mantıklı aslında ancak buna uğraşmak da mesele. En azından bir süre sonra bellekten dolayı oyunlarda, depolamadan dolayı günlük kullanımda sorun yaşamaz alacak kişi. Maksat parça kalitesi biraz daha iyi olsun.

Kimler kimler ne sistemleri kendileri uğraşmamak adına hazır bir şekilde alıyor. Toplama sistemler daha iyi parçalar içerebileceğinden aynı fiyata gelse de daha mantıklı aslında ancak buna uğraşmak da mesele. En azından bir süre sonra bellekten dolayı oyunlarda, depolamadan dolayı günlük kullanımda sorun yaşamaz alacak kişi. Maksat parça kalitesi biraz daha iyi olsun.
Monsterin 4070ti super sistemi ne kadardı ya hazır şekilde almak demişken

Geri