Reklam Bannerı

S24+ ŞARJ

7 saat ekran süresini %110 pil kullanımı ile almışsınız.
Sonuç olarak 5 - 6.30 saat arası ekran süresi veriyor. Bu da normalden biraz düşük gibi. 7-8 saat rahat vermesi gerekirdi.
Yukarda bir arkadaş da tavsiye etmişti vaktiniz olduğunda telefonu uzun süre 16-17 saat şarjda bekletin. Hiç olmadı sahaba kadar şarja kalsın pil koruma varsa kapatıp öyle şarja bırakın.

Şarj ederken ben %5-%20 de şarja takıyorum %100 de çekiyorum. Şarja etme şeklinizi de değiştirebilirsiniz.
Samsunglarda ekran kapalı beklemede şarjı çok gidiyor. 8-10 saat beklemede %5 civarında pil tüketebilir.

Bakalım yapacağım yoksa bi çaresine bakıcam yeni aldım daha 1 ay oldu olmadı bi sorun çıksın istemem

şöyle hocam

1000010677.webp

Resim atabileceğim başka platform var mı
Mesela pro fotorğafta olmuyor normal foto çekerken oluyor

Şebeke konusu da kablosuz ağda önemli ancak daha çok mobil veride önemli. Hem cihazın mobil veri çekim gücü performansı kendinden belli hem de iyi çekmeyen bir yerde ikamet ediliyorsa bununla beraber pil ömrü iyice etkileniyordur. Ortalama 7-7.5 saat normal de denebilir, özellikle amiral segmentte bulunan cihazın markası, işlemcisi, pil ömrüne katkısından ötürü batarya kapasitesi belliyse. YouTube haricindeki sosyal medya platformları da sanırım görüntü kalitesindeki farklılıklardan ötürü aynı şekilde pil ömrünü etkiliyor. Bir süre daha kullanılabilir ancak iade veya garanti durumu şahsi kanaate kalmış.
Değişim yapmazlar sanırım

Değişim yapmazlar sanırım
Hem garanti hem iade hem de değişim konusunda çoğu firma artık daha temkinli veya soğuk yaklaşıyor müşterilerine ancak fazla süre olmadıysa ve Samsung'un halen var olan politikasından ötürü bir ihtimal değişim olabilir lakin öncesinde garantiye göndermek de gerekebilir. Eğer ki cihazda kronik sorun varsa değişim durumu daha kolay da halledilebilir. Firmaların değişen kararları neticesinde sağladıkları kolaylıklara yorum yapmak, yaşayanların yorumlaması gereken bir durum şu an için.

Geri