samsungda nasıl raw fotoğraf çekebilirim? kameranın kendi pro modunun rawı doğru gibi gelmedi bana. galaxy store'a bakıyorum expect raw uygulaması da yok, ne yapacağım?
Cihaz modeli nedir hocam?samsungda nasıl raw fotoğraf çekebilirim? kameranın kendi pro modunun rawı doğru gibi gelmedi bana. galaxy store'a bakıyorum expect raw uygulaması da yok, ne yapacağım?
Harici uygulamalar var raw çeken, telefondan tam raw dosyası alman imkansız yalnız onu söylemek lazım. Yazılımsal düzeltme her telefonda oluyorsamsungda nasıl raw fotoğraf çekebilirim? kameranın kendi pro modunun rawı doğru gibi gelmedi bana. galaxy store'a bakıyorum expect raw uygulaması da yok, ne yapacağım?
s24 feCihaz modeli nedir hocam?
uygulamaların isimleri nedirHarici uygulamalar var raw çeken, telefondan tam raw dosyası alman imkansız yalnız onu söylemek lazım. Yazılımsal düzeltme her telefonda oluyor
istersen expertraw uygulamasını apk olarak indir istersen motioncam gibi uygulamalar kullan. s24fe'de resmi olarak expertraw yok ama apk olarak indirebilirsinuygulamaların isimleri nedir
Hocam maalesef yok sadece pro fotoğrafta var keymey in önerdiği uygulamalara bakabilirsin istersens24 fe