Reklam Bannerı

Nintendo Switch 2 Tanıtıldı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M.Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.Burak

Paylaşımcı
Sizce Nintendo için bir devrim niteliğinde bir konsol mu?
Rakiplerin durumu(ps5 ve xbox) nasıl?
Sizce alınır mı?
Bence ülkemiz için değil ama yurt dışı için bence alınır.
Normali bu arada 449$
Mario Kart World karta özelle 499$

449 dolar çok para. Türkiye'de de ucuz olmayacaktır. Yurt dışı için bile ekonomik durumun rahat olması gerekiyor.

449 dolar çok para. Türkiye'de de ucuz olmayacaktır. Yurt dışı için bile ekonomik durumun rahat olması gerekiyor.
Türkiye'de bence alınmaz ama yurtdışında bence iyi satar. Ama 449 dolar çok değil exculusive oyunlar veya bazı araçlar çok pahalı ve gerek yok diye düşünüyorum. Ama nintendo sever sırf exculusive oyunlar için tercih edilir bir ürün.

Gelişim yok sadece pazarlama cihazı lansmanı bile samimiyetsiz geldi ilk defa bir cihazın

Bizde el konsolu oynayan yok çünkü ne o kadar çok parası olan var (sadece oyun için bir cihaz almak) ne de bu cihazdaki oyunlara ayrıca para verecek olan var. Bir de bu arkadaşlar her şeye aylık abonelik falan bir şeyler istiyorlar o da kötü. Biz her türlü işimizi görebilecek laptop alırız en küçük cihaz olarak, el konsolu işi ne steamdeck ne Windows el konsolu olarak Türkiye'de popüler olmasının ihtimali yok. PS Vitada bile o kadar popüler olduğunu hatırlamıyorum ki en çok satan el konsollarından ve bizim de refah seviyesi olarak daha iyi olduğumuz bir döneme denk gelen bir konsoldu. Sonuç olarak telefon ve PC varken diğer bütün konsollar hem pahalı hem de tek yönlü olduğu için alınmaz.

valla ben 2 yi görünce oled aldım. tr de steam deck fiyatına gelir muhtemelen ve o fiyatlara alınacak konsol değil. oled modeli beklemekte fayda var

Geri