S9 fe modellerini önerir misiniz ? Plus modeli parasına değer mi fe modeli mi alınmalıHocam başlangıç olarak ben tab S9 öneriririm. Fakat yazmak için kullanacağın için gidip mağazada bir yazmanı kalemleri ile ikisinin de, daha sonrasında karar vermeni tavsiye ederim. Sonuçta bu cihazı kullanmandaki en önemli konu yazı yazmak. Diğer türlü zaten çok kaliteli cihazlar tek farkı S9'un ekranının iPad'dan en az 2 kat daha iyi olması, hem ekran yenileme hem de amoled olduğu için.
Peki fe modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz fe plus parasını hallediyor mu fe mi alınmalı2 yıldır iPhone 11(Apple) ve 9.ayını dolduran Tab S9(Samsung) kullanan birisi olarak yazıyorum; Tab S9 gibi bir nimet varken 60hzli, işlemcisi düşürülmüş a16 gibi ürüne para vermem.(Daha saymadığım eksiklikler bile var)
Bu arada iPad Pro'nun olmadığı hiçbir iPadleri almam.
Bana göre 11 inç ekran yeterli ve S9FE'nin fiyatı uygun özelliklerine göre. 11 bin lira civarındayken alınabilir. Tabi sizin kullanışınıza bağlı aslında bu meseleS9 fe modellerini önerir misiniz ? Plus modeli parasına değer mi fe modeli mi alınmalı