Reklam Bannerı

Hangi tableti seçmeliyim ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zaykeNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaykeNN

Yeni Başlayan
Merhaba arkadaşlar. İki tablet arasında kaldım.

iPad 11. NESİL A16
Samsung Galaxy TAB S9

Kullanım amacım genellikle ders çalışmak üzerine olacak. iPad alırsam kalemini ayrı almam gerekecek. Sizce hangisini almalıyım ?

2 yıldır iPhone 11(Apple) ve 9.ayını dolduran Tab S9(Samsung) kullanan birisi olarak yazıyorum; Tab S9 gibi bir nimet varken 60hzli, işlemcisi düşürülmüş a16 gibi ürüne para vermem.(Daha saymadığım eksiklikler bile var)
Bu arada iPad Pro'nun olmadığı hiçbir iPadleri almam.

Hocam başlangıç olarak ben tab S9 öneriririm. Fakat yazmak için kullanacağın için gidip mağazada bir yazmanı kalemleri ile ikisinin de, daha sonrasında karar vermeni tavsiye ederim. Sonuçta bu cihazı kullanmandaki en önemli konu yazı yazmak. Diğer türlü zaten çok kaliteli cihazlar tek farkı S9'un ekranının iPad'dan en az 2 kat daha iyi olması, hem ekran yenileme hem de amoled olduğu için.

Hocam başlangıç olarak ben tab S9 öneriririm. Fakat yazmak için kullanacağın için gidip mağazada bir yazmanı kalemleri ile ikisinin de, daha sonrasında karar vermeni tavsiye ederim. Sonuçta bu cihazı kullanmandaki en önemli konu yazı yazmak. Diğer türlü zaten çok kaliteli cihazlar tek farkı S9'un ekranının iPad'dan en az 2 kat daha iyi olması, hem ekran yenileme hem de amoled olduğu için.
S9 fe modellerini önerir misiniz ? Plus modeli parasına değer mi fe modeli mi alınmalı

2 yıldır iPhone 11(Apple) ve 9.ayını dolduran Tab S9(Samsung) kullanan birisi olarak yazıyorum; Tab S9 gibi bir nimet varken 60hzli, işlemcisi düşürülmüş a16 gibi ürüne para vermem.(Daha saymadığım eksiklikler bile var)
Bu arada iPad Pro'nun olmadığı hiçbir iPadleri almam.
Peki fe modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz fe plus parasını hallediyor mu fe mi alınmalı

Tab S9 Fe ve Tab S9 Fe plus arasındaki en büyük fark ekran boyutu farkı. Biri 11 inç diğeri 12.4 inç. Büyük ekran ihtiyacınız varsa Plus daha mantıklı olur. Büyük ekranda içerik tüketmek ve yazı yazmak daha kolay olur ama taşımak ve elde tutmak daha zor olur.

S9 fe modellerini önerir misiniz ? Plus modeli parasına değer mi fe modeli mi alınmalı
Bana göre 11 inç ekran yeterli ve S9FE'nin fiyatı uygun özelliklerine göre. 11 bin lira civarındayken alınabilir. Tabi sizin kullanışınıza bağlı aslında bu mesele

Geri