Call of Duty,Standoff 2.Telefonda bilgisayarda olan birçok oyun var ama gerçekten çok kötü grafiklerle geliyorlar mobile, en yüksek grafikler bile kötü. Böyle PC kalitesinde grafikleri olan mobil oyun var mı bildiğiniz
Otomobillere ilgin varsa CarX oyunlarına bakabilirsin, grafik olarak tüm oyunları tatmin edici mobil için. Ha birde yakın zamanda Game of Thrones’ın oyunu çıkacakmış, mobil tarafada çıkar diye tahmin ediyorum, yapan ekip mobil oyun konusunda uzman.Telefonda bilgisayarda olan birçok oyun var ama gerçekten çok kötü grafiklerle geliyorlar mobile, en yüksek grafikler bile kötü. Böyle PC kalitesinde grafikleri olan mobil oyun var mı bildiğiniz
Game of thrones oyununa baktım mobil oyun olarak tasarlanmış ama PC tarafına da çıkarmışlar gibi duruyor. Mobil olarak güzel oyun. CarX Street oynadım oyunun içinde yapılacak çok bişey yokOtomobillere ilgin varsa CarX oyunlarına bakabilirsin, grafik olarak tüm oyunları tatmin edici mobil için. Ha birde yakın zamanda Game of Thrones’ın oyunu çıkacakmış, mobil tarafada çıkar diye tahmin ediyorum, yapan ekip mobil oyun konusunda uzman.
Tuning Club Online (Tokyo haritası) veya Shader yüklenmiş Minecraft olabilir. Bunlar dışında bazı mobile gelmiş bilgisayar oyunları olabilir. Ancak yinede bir bilgisayar ve telefon arasında çok fark var. Bilgisayardaki grafikler mobile uyarlansa bile çoğu telefon bu oyunları kaldırmaz.
Evet, olabilir. Ancak o amiral gemisi modelleri alanların oyun odaklı alacağını sanmıyorum. Yani bilgisayardaki grafikleri mobile uyarlasalar bile çok oyuncu kazanmazlar. Oynayabilecek kişiler sadece amiral gemisi modellere sahip olanlar olur. Dediğim gibi, bu amiral gemisi modele sahip olanlarında oyun oynamayı pek tercih edeceğini sanmıyorum. Tabiki tercih edecekler olur, ama sadece küçük bir kesim olur. Bu kadar az oyuncuylada mobile bilgisayar grafiklerini uyarlamak, çok da getirisi olan bir karar olmaz. Ancak ilerideki zamanlarda orta segment telefonların işlemcileri yükselince bilgisayar grafiklerinin yavaş yavaş mobile getirilmeye başlarlar diye düşünüyorum.Dünyada en çok satılan telefonlar amiral gemisi aslında belirli düzeyde kaldırır
Ekli dosyayı görüntüle 3433