E Emirr Yardımsever Mesajlar 284 24 Nis 2025 #1 S24(+,U)sahibi arkadaşlara hayırlı olsun deneyimini aktarmak isteyen olursa buraya paylaşabilir ben hala beklemedeyim (S24 FE) bakalım gelince görücez
S24(+,U)sahibi arkadaşlara hayırlı olsun deneyimini aktarmak isteyen olursa buraya paylaşabilir ben hala beklemedeyim (S24 FE) bakalım gelince görücez
Ducjko Keşifçi Mesajlar 29 24 Nis 2025 #2 Özellikle batarya konusunda çok fazla olumsuz yorum gördüm, 7.1 beklenmeli diyorum .
E Emirr Yardımsever Mesajlar 284 24 Nis 2025 #3 Ducjko' Alıntı: Özellikle batarya konusunda çok fazla olumsuz yorum gördüm, 7.1 beklenmeli diyorum . Genişletmek için tıkla ... 7.1 temmuza anca gelir
Ducjko' Alıntı: Özellikle batarya konusunda çok fazla olumsuz yorum gördüm, 7.1 beklenmeli diyorum . Genişletmek için tıkla ... 7.1 temmuza anca gelir
T Technicer Usta Yardımcı Mesajlar 1,422 24 Nis 2025 #4 Ducjko' Alıntı: Özellikle batarya konusunda çok fazla olumsuz yorum gördüm, 7.1 beklenmeli diyorum . Genişletmek için tıkla ... Bu konuda pozitif etki yaşayan azdır herhâlde. Son güncellemeler iyi bahsedilmiyor genel olarak.
Ducjko' Alıntı: Özellikle batarya konusunda çok fazla olumsuz yorum gördüm, 7.1 beklenmeli diyorum . Genişletmek için tıkla ... Bu konuda pozitif etki yaşayan azdır herhâlde. Son güncellemeler iyi bahsedilmiyor genel olarak.
R Rehimov Keşifçi Mesajlar 79 26 Nis 2025 #5 Ducjko' Alıntı: Özellikle batarya konusunda çok fazla olumsuz yorum gördüm, 7.1 beklenmeli diyorum . Genişletmek için tıkla ... One uı 7.1 gelmeyecek deniliyor direkt one uı 8 yayinlanacakmiş
Ducjko' Alıntı: Özellikle batarya konusunda çok fazla olumsuz yorum gördüm, 7.1 beklenmeli diyorum . Genişletmek için tıkla ... One uı 7.1 gelmeyecek deniliyor direkt one uı 8 yayinlanacakmiş