Reklam Bannerı

Samsung S24 Plus alınır mı?

flarex01

Yeni Başlayan
Evet arkadaşlar. Ciddi bir karar verme sürecinden geçiyorum şu sıralar. maksimum bütçem 40 bin (1-2 bin esnetilebilir çok gerekirse) Bu fiyat aralığına s24 plus almayı düşünüyorum. Fakat işlemcisi Exynos 2400 korkutmuyor değil. Baya kötü yorumlar gördüm. O kadar da kötü değil diyen az sayıda insan da gördüm. Baştan şunu belirteyim oyun oynamak için telefon almıyorum. Millet pubg tarzı oyunlar için telefon bakıyor. Benim amacım uzun süreler kullanmak. Çok sık telefon değiştiren biri değilim. şu an da kullandığım telefon iphone 7 plus. Artık miadını doldurdu. Uzun süreli araştırmam da 3 telefon buldum alınabilecek. Honor 200 pro, Xiaomi 14t pro ve s24 plus. S24 plus a karar vermek üzereyim. Şu an hepsiburada da 41.5 bin + saat hediyeli bir fiyatı var. Sizlerin de fikrini almak benim için değerli. Siz ne düşünüyorsunuz?

14T Pro ve S24+'tan her ikisi de alınabilir telefonlar, Honor 200 pro biraz daha düşük kalıyor 40 bin bütçeye. Exynos 2400 kötü bir işlemci değil verimsiz de değil, 4900 mah batarya ile günü çıkarırsınız. Zaten zorlamıyorsanız ısınmaz bile sıcak havalar haricinde. 14T Pro ile aralarından birini seçmek istiyorsanız mağazaya gidin elinze alın, işletim sistemi telefonun tasarımı vesaire gibi konularda hangisi daha rahat geliyorsa kullanması onu alın.

Ekleme yapmak gerekirse S24+ için 40 bin lira sınır fiyat bence, daha üst fiyata satın almazdım. Ama saat hediyesi ile mantıklı olabilir.

Bence de S24+ almalısınız. Yazılım ve güncelleme avantajı, yanında saat hediyeli fiyatıyla da öne çıkar şu şartlarda. Ağır oyun oynamadan işlemci sorunu olmaz zaten açıklandığı üzere...

Evet arkadaşlar. Ciddi bir karar verme sürecinden geçiyorum şu sıralar. maksimum bütçem 40 bin (1-2 bin esnetilebilir çok gerekirse) Bu fiyat aralığına s24 plus almayı düşünüyorum. Fakat işlemcisi Exynos 2400 korkutmuyor değil. Baya kötü yorumlar gördüm. O kadar da kötü değil diyen az sayıda insan da gördüm. Baştan şunu belirteyim oyun oynamak için telefon almıyorum. Millet pubg tarzı oyunlar için telefon bakıyor. Benim amacım uzun süreler kullanmak. Çok sık telefon değiştiren biri değilim. şu an da kullandığım telefon iphone 7 plus. Artık miadını doldurdu. Uzun süreli araştırmam da 3 telefon buldum alınabilecek. Honor 200 pro, Xiaomi 14t pro ve s24 plus. S24 plus a karar vermek üzereyim. Şu an hepsiburada da 41.5 bin + saat hediyeli bir fiyatı var. Sizlerin de fikrini almak benim için değerli. Siz ne düşünüyorsunuz?
Zaten arkadaşlar açıklamış ama samsung alırdım ben hızlı şarj daha fazla alan gibi avantajları olsada xiaomi şu yazılımı adam etmeden oy alamaz

Her güncellemeye sazan gibi atlamıyorsan,sorunsuzu bulup kapatıyorsan S24 plus iyi bir tercih olur.Her güncellemeyi yaparım diyorsan Samsung’dan uzak dur.One ui 7 nin pilinden dolayı Samsunga forumda nefret kusanlar var.

Her güncellemeye sazan gibi atlamıyorsan,sorunsuzu bulup kapatıyorsan S24 plus iyi bir tercih olur.Her güncellemeyi yaparım diyorsan Samsung’dan uzak dur.One ui 7 nin pilinden dolayı Samsunga forumda nefret kusanlar var.
her büyük update bu gibi sorunlarla peydah olur ios içinde öyleydi ios 18 ilk sürümler çer çöptü şimdi nispeten pil toplu halde denebilir one uı 7 içinde muhtemel aynısı olucaktır hemen geçmeyin dediğin gibi biraz bekleyin havayı koklayın geçmeniz sizi uçurmayacaktır

Şahsıma, S24 FE varken mantıklı gelmeyen bir model. +4 GB RAM, QHD-LTPO ekran, tasarım ve ağırlık, 45 W hızlı şarj gerekli gelmiyor. Telefona ayrılan bütçe, mantıklı gelen verilebilir miktar, yeterli gelen özellikler de buna katkı sağlıyor. 40k bütçede tercih edilebilir tabii ki, pürüzleri olan Xiaomi'ye göre de daha tercih edilesi. Kusursuz bir memnuniyet yüksek ihtimal olmayacaktır ancak memnun kalınacaktır.

Şahsıma, S24 FE varken mantıklı gelmeyen bir model. +4 GB RAM, QHD-LTPO ekran, tasarım ve ağırlık, 45 W hızlı şarj gerekli gelmiyor. Telefona ayrılan bütçe, mantıklı gelen verilebilir miktar, yeterli gelen özellikler de buna katkı sağlıyor. 40k bütçede tercih edilebilir tabii ki, pürüzleri olan Xiaomi'ye göre de daha tercih edilesi. Kusursuz bir memnuniyet yüksek ihtimal olmayacaktır ancak memnun kalınacaktır.
Geniş açı ve telefoto lensleri farklı ve ana kamerada ciddi bir açı farkı var fotoğraf konusunda ana kamera hariç biraz eksik kalıyor 24 FE

Kesinlikle evet. Arada 15 bin lira fark varken ben almam. %50'den çok fiyat farkı var fakat %50 performans ve özellik farkı yok aralarında, en basitinden işlemcileri ve ana kameraları aynı en önemli iki şey bana göre.

Ben S24 Plus'u beğeniyorum ama şimdi o fiyata Poco F7 Ultra, 8 Elite ile çıktı. 50'ye Xiaomi 15 var, o civarda Honor Magic 6 Pro var.
Daha kötüsü S24 FE 256 GB 27000 TL
Fiyatının biraz düşmesi gerekiyor S24 Plus'un

Tam olarak nedir, nasıldır bu olay?
S24 Fe de garip bir şekilde eksik ve renkleri eksik gösteren bir panel var bunu evde S22 ve Poco X6 Pro gibi iyi özelliklerle donatılmış panelli cihazlarla test ettim ve ilginçtir 24 Fe biraz onlardan aşşağıda kaldı renk doğruluğu panel kalitesi vs olarak

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Şuan s24 plus 39bin 700 TL ye geliyor. başlığı açarken kafam karışmış yanında saat demişim özür dilerim. Samsung buds kablosuz kulaklık veriyor. Henüz daha cihazı almadım. Arada ciddi fiyat farkı olsa da 24fe almayı düşünmüyorum. Uzun süre kullanacağım alacağım telefonu o yüzden bütçemi biraz zorlayıp 40 belirledim. @Murat Burç'un tavsiyeleri biraz aşıyor beni. 50 bini bulan önerisi var. maalesef o kadar çıkamıyorum. Max çıkacağım 40 bin o fiyata da en uygun 24plus ya da 14t pro var dediğim gibi. Tercihimi sanırım yakın zamanda 24 plus'dan yana kullanacaım.

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Şuan s24 plus 39bin 700 TL ye geliyor. başlığı açarken kafam karışmış yanında saat demişim özür dilerim. Samsung buds kablosuz kulaklık veriyor. Henüz daha cihazı almadım. Arada ciddi fiyat farkı olsa da 24fe almayı düşünmüyorum. Uzun süre kullanacağım alacağım telefonu o yüzden bütçemi biraz zorlayıp 40 belirledim. @Murat Burç'un tavsiyeleri biraz aşıyor beni. 50 bini bulan önerisi var. maalesef o kadar çıkamıyorum. Max çıkacağım 40 bin o fiyata da en uygun 24plus ya da 14t pro var dediğim gibi. Tercihimi sanırım yakın zamanda 24 plus'dan yana kullanacaım.
24 Plus daha iyi olur dediğiniz gibi

Arkadaşlar merhaba, s24 plus çok ısındığı, bataryanın yetersiz olduğu, ve hat çekmede problem olduğuna dair şikayetler var bu konular hakkında bilgisi olan varmı. Özellikle bazı kişiler ekran süresinin 3-4 saat bandında olduğunu belirtmiş.

Arkadaşlar merhaba, s24 plus çok ısındığı, bataryanın yetersiz olduğu, ve hat çekmede problem olduğuna dair şikayetler var bu konular hakkında bilgisi olan varmı. Özellikle bazı kişiler ekran süresinin 3-4 saat bandında olduğunu belirtmiş.
Bununla ilgili açılmış başlık var inceleyebilirsiniz.Ayrıca sunucudaki birçok kullanıcıdan gördüğüme göre bu saydığınız sorunlar cihazda yok.

an itibari ile almış bulunmaktayım. bir hayırlı olsun alırım. 38200'e denk geldi premium ile birlikte. zaten başlık açmıştım tercihimi bu telefondan yana yapmıştım güzel de oldu. hadi bakalım umarım kazasız belasız gelir.

Geri