Reklam Bannerı

15k bütçe ile telefon tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan unlost
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

unlost

Yeni Başlayan
Kardeşim 15bin tl civarı samsung telefon alacak, çok bir performans beklentisi yok, sosyal medya ve fotoğraf için kullanıyor, günlük ekran süresi 4-5 saati geçmiyor, orta düzey 2-3 yıl rahat götürsün yeter kafasında.

Kendisi s21 fe düşünüyor, ben a35 - a36 - a55 daha iyi olabilir diye düşünüyorum, bu konuda ne önerirsiniz ?

s21 fe hem performans hem kamera konusunda üzmez. alınacaksa snapdragonlu (2. nesil) olanı alınmalı. ancak batarya performansı kullanımına göre 5 6 saati geçmez. batarya testi videolarını izlemenizi tavsiye ederim. bir de kolay ısınan bir telefon bunu da aklınızda bulundurun. küçük olmasına değinmiyorum zaten düşünülmüştür o kısım. eğer s21 fe almamaya karar verirseniz yukarıdaki modellerden a55 en iyi ikinci seçim olur bence. kamerası ve performansı 21 fe kadar değil ancak batarya performansı daha iyi. orta segmentte 2-3 yıl üzmez. gerçi yukarıdaki telefonlardan hiçbiri muhtemelen 3 yıla kadar üzmez, konforlu bir şekilde götürür. (s21 fe'nin bataryası hariç)
uzun oldu biraz umarım yardımcı olabilmişimdir, siz yine detaylı araştırmanızı yapın, farklı markalardan tercihler de yapılabilir.

Kamerası da iyi olsun denince A55 derim. s21 Fe nin bitti devri. Hem de ısınma ve pil sorunu var deniyor

A55 17 bine falan satıldığı için düşmesini beklerseniz olabilir, S21FE de 2-3 yıl götürsün isterse işini görür eğer bütçe yükseltmek yada A55'in fiyatının düşmesini beklemek istemiyorsa.

Geri