Reklam Bannerı

S24Ultra vs S25Ultra vs S25+

Al_46

Yeni Başlayan
S20fe telefonumu değiştirip samsungdan devam ederek telefon almak istiyorum;
Güncel Fiyatlar
S24u 256 : 55.000
S25u 512 : 70.700
(S25+ 256 : 55.000 Bu seçenekte aklımda kamera farkı 25u ile çok yoksa düşünebilirim )

-Aradaki fiyat farkını göz önünde bulundurursak nasıl bir karar mantıklı şu an?
-Öbür soru işareti s26 serisi çıkınca aradaki fiyat ve geliştirmeler pişman edebilir mi S25 serisi alındığına?

S26 serisi muhtemelen şubatta çıkacak. S26 Ultra çıkış fiyatı en az 95 - 100 bin TL
Diğerlerinin de aşağı kalır yanı olmaz.
S25 Ultra 512 en mantıklı seçenek bana göre

S26 serisi muhtemelen şubatta çıkacak. S26 Ultra çıkış fiyatı en az 95 - 100 bin TL
Diğerlerinin de aşağı kalır yanı olmaz.
S25 Ultra 512 en mantıklı seçenek bana göre
Şu an beklenen yeni özellikler beklemeye değer mi?
Diğelim bekledim ve şubat da fiyat farkına değecek bir model görmezsek , sizin ön görünüze göre samsung S25U o dönemde hangi fiyatlarda seyretmesi olasıdır? Bu rakamlara yakın sizce hâla satışta olur mu düşme ihtimali gibi bir durum ise sizce söz konusu olabilir mi S25U da?

Şu an beklenen yeni özellikler beklemeye değer mi?
Diğelim bekledim ve şubat da fiyat farkına değecek bir model görmezsek , sizin ön görünüze göre samsung S25U o dönemde hangi fiyatlarda seyretmesi olasıdır? Bu rakamlara yakın sizce hâla satışta olur mu düşme ihtimali gibi bir durum ise sizce söz konusu olabilir mi S25U da?
Dolara garanti veremem.
S24 Ultra fena olmayan fiyatlara düştü, belki S25 Ultra da aynı akıbete uğrayabilir ama her ne olursa olsun 4 ay sonrası için kesin konuşmam mümkün değil.

Beklenen yeni özellikler muamma. Konuşulan haberlerin hala kesinlik kazanmadığı düşüncesine sahibim.

S25U 1TB aldım hocam samsung'un kendi sitesinden 72.999TL ye geldi yaklaşık olarak.
Görüşlerin için teşekkürler.

Nasıl 73 bine denk geldi hocam? Takas kampanyası kapsamında mı
Samsungun 3 lü ürün alma kampanyasıyla 1TB versiyonu 75.999TL ye almış oldum. Zaten alacağım Buds 3 pro da piyasada 6.000 civarı iken bu kampanyayla telefonla alınca 3.000 e gelmiş oldu. Kulaklıktan gelen üç bin liralık kârıda telefondan düşünce düz hesap 73.000 e gelmiş oldu.

Geri