S25'e mağazalarda bak derim ama S24+ alınır2 senedir Samsung S20 FE kullanıyorum. Bütçemi 40bin max. S24+'da 40 bin şu an. O kadar eder mi şüpheliyim. Onun yerine S25FE almak mantıklı olur mu ?
Selam s24+ şuan vodafone indirim kodu ile fiyatının görselini bırakıyorum. @Murat Burç @Finda sizce 28 kasımı beklemeli miyim almak için ?2 senedir Samsung S20 FE kullanıyorum. Bütçemi 40bin max. S24+'da 40 bin şu an. O kadar eder mi şüpheliyim. Onun yerine S25FE almak mantıklı olur mu ?
Kod duracaksa Cuma indirimlerinde belki düşebilirSelam s24+ şuan vodafone indirim kodu ile fiyatının görselini bırakıyorum. @Murat Burç @Finda sizce 28 kasımı beklemeli miyim almak için ?
30.11.2025 23:59 tarihine kadar geçerli yazıyor. Tek endişem kodsuz 38.999 TL fiyatı daha da yukarıya çıkar mı diye düşünmedim degilKod duracaksa Cuma indirimlerinde belki düşebilir
Zannetmiyorum ama yükselirse birkaç güne aynı fiyata gelir.30.11.2025 23:59 tarihine kadar geçerli yazıyor. Tek endişem kodsuz 38.999 TL fiyatı daha da yukarıya çıkar mı diye düşünmedim degil
Hangi kullanımda bu süreleri alıyor sunuz?Ben pil performansından muzdaribim. 5 saat ekran açık süresi aldım bugün. Değiştirirsem büyük bataryalı çinli alacağım. X200fe bakabilirsin bence.
Düz gündelik kullanım. Wifi açık, bluetooth hatta nfc dahi kapalı. Son güncellemeden sonra böyle oldu. Marka ya da ikinci takıntınız yoksa x200fe falan daha mantıklı olabilir.Hangi kullanımda bu süreleri alıyor sunuz?