Günlük kullanım için max 22 bin bütçe ile tablet önerisi

hilti57

Yeni Başlayan
Videoları izledim forumları gezdim ama kafam çok karıştı
Dizi film maç izlemek için oyun arada oynarım iş takibi vs de kullanmak istiyorum büyük ekran tercihim ama bu fiyata sınırlı seçenek var 11 inç e düşüp daha güclü modeller mi almak yoksa büyük erkan mı arada kaldım

Lenono ideapad pro 12.7 inç işimi görür mü amazonda 19 bin tl
xiaomi pad 8 var 22 bin
Yoga tab var
Honor tarafında var çok kararsız kaldım
S10 fe plus var

Son düzenleme:
Ekran boyutu kullanım amacına ve taşınabilir olup olmaması isteğine bağlı. Elde tuturak kullanılacaksa 11 inc ideal ama masa üstünde ya da standla kullanılacaksa büyük ekran hoştur.
Lenovo idea tab pro fiyatı absürt yükselmeyen ürünlerden biri ona bakılabilir. Ama yazılım ve ikinci el konusunda üzebilir. Büyük ekran lazımsa tek mantıklı seçenek o gibi. Büyük ekran için daha ucuza Honor pad 10 ve poco pad m1 gibi seçenekler var ama onlarda işlemci fiyatına göre bir tık zayıf kalıyor. Ayrıca idea tab pro nun 2. Versiyonu çıktı ülkemize 5-6 ay içinde gelir ama muhtemelen pahalı gelir.

Xiaomi pad 8 eski piyasada pahalı kalıyordu ama güncelde alınabilecek bir ürün. Pad 7 nin üzrine işlemci ve pil dışında pek fazla bir şey eklenmedi ama pad 7 absürt fiyatlara çıktığı için xiaomi isteniyorasa alınabilir. Pad mini xiaomi tarafındaki en mantıklı seçenek ama ekranı küçük.
Yoga tab iyi fiyata satılan iyi donanım veren bir ürün bir aralar 15-17K fiyatlara düşmüştü ama 20K civarına da alınabilir. Ama bazı sorunları var. Yazılım ve pil konusunda üzebilir.
Honor tarafında fiyat olarak mantıklı tablet kalmadı. Eskiden Pad V9 ve Magic Pad 2 iyi fiyatlara satılmıştı. Güncelde alınabilecek honor tablet yok bence. Zorlama ile Pad 10 bakılabilir onun dışında yeni gelen pad 20 serisi pahalı geldi.
Samsung tarafında fiyatlar genel anlamda yükseldi. S10 Fe bence öncelik olarak yoğun kalem kullanımı için tercih edilecek bir ürün. S10 FE+ bence gereksiz pahalı o fiyata alınmaz. Onun dışında garanti olsun sorun çıkarmasın piyasada çok satan ve desteği olan bir ürün deniyorsa alınır.

25K altında ben olsam
1) Xiaomi Pad Mini (Oyun için lazımsa direk bunu alırdım)
2) Xiaomi Pad 8 (Genel kullanım için ve aksesuar ve destek konusunda lenovodan daha iyi olduğu için bunu alırdım)
3) Lenovo yoga tab (Bu fiyata nispeten iyi donanım sunduğu için alırdım)
4) Lenovo idea tab pro (Büyük ekran lazımsa bunu alırdım)
5) Poco Pad M1 (Düşük bütçede büyük ekran için bakabilirdim)
6)Honor Pad 10 (Klavye ve büyük ekran için bakabilirdim)
7) Samsung Tab S10 Fe ( Kalem, yazılım ve güncelleme için alırdım)

Son düzenleme:
Geri