Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Honor Magic 7 Pro mu, Samsung S25 Plus mı?
Selamlar, iki cihaz arasında bir karşılaştırma yaptım. Kendi görüşlerim şu şekilde:
Honor Magic 7 Pro
Artıları:
Depolama: Standart 512 GB ile gelmesi büyük avantaj.
Donanım: Lens büyüklüğü, batarya performansı ve şarj hızı gerçekten çok başarılı...
Samsungu neden almamaliyim yani adamlar kamera haric iyuler kamerada idare ediyir yani diger markalarda varda yani onlarinda yazilimi samsung degil iphonede mesela hic ai yok brn ai kullaniyorum kisa yol atamayidir ekrandan basili tutarak arama seyidir falan güzel bence samsungu belki seyden...
Bende ayni sekilde baya bi hizli sarji bitiyor dayanmiyor resmen ben sirf bu yuzden herlade samsung s25 e gecicem gibi neden s26 degil param yetmediginden degil i dizaynı ve 1200 döngüyu ve exynosa karşı nefretim var hic bur zaman guvrnmeyecem bu exynisa herlade snapdragon iyi 8 gen 1 haric o...
Benim kendi gorusum olarak soylenem gerekirse iphone derim çinli markalarda var ama onlarinda yazilimi falan stabil degil ve uzun omurlu degil samsunga hic girmeyin s21 den beri ayni kamera ugrasilmaz sarece islemci degisiyor o kadar ama orta üst
Segmentte iyiler yalan yok ama iphone ilr benzer...