Reklam Bannerı

5elehattin kullanıcısının son içeriği

1. 5

7s gen 2 vs 6 gen 3 Karşılaştırması

süreyya hanımın muhteşem değişimi
  2. 5

Sigarayi Bırakmak

7 ay önce bırakmış biri olarak söylüyorum, son bilmem kaç paket sigaranı alıyorsun. Keyifle içiyorsun. Paketin bittikten sonra bir daha da ne yanında çakmak bulunduruyorsun ne de paket (ben son sigaramı yatmadan önceye denk getirmiştim) yok sakız (nikotin) mı alayım nikotin bandı mı alayım falan...
  3. 5

Nintendo Switch 2 Tanıtıldı

valla ben 2 yi görünce oled aldım. tr de steam deck fiyatına gelir muhtemelen ve o fiyatlara alınacak konsol değil. oled modeli beklemekte fayda var
  4. 5

Galaxy Tab S10 FE ve Tab S10 FE+ Satışa Sunuldu.

ipad air fiyatı çekmeleri çok komik olmuş
  5. 5

Yeni Telefon Arayışındayım – Tavsiyelerinize Açığım!

hocam kriterlerine göre senin ihtiyacın olan cihaz pro serisi bir iphone gibi gözüküyor. Yd bir pro iphone alıp 4 ayı bir şekil idare etmek mantıklı gözüküyor. 13 pro vs alma fikri benim aklıma pek yatmadı
  6. 5

S23 kullanıcısıyım honor magic7 pro ya geçmeli miyim?

bence geçilir. Magic 7 pro genel kullanıcı için harika bir telefon olmuş. S23 ile hissedilir farkı olacaktır.
  7. 5

Realme gt6?

bir güncelleme ekleyeyim belki gerek kalmamıştır ama... Gt6'yı canlı görme fırsatım oldu. Tasarımsal açıdan gelmiş geçmiş en kötü telefonlardan biri olmuş bence. Malzeme kalitesi iyi gibiydi
  8. 5

Hangi tableti seçmeliyim?

bence samsung. 120 hz oled ekran, dahili s pen ve dex ile müthiş kullanışlı olur
  9. 5

15 pro vs pro max

pil aşırı aşırı önemliyse senin için nefesi kesilebilir ama küçük modelin söylemiş olayım gene
  10. 5

15 pro vs pro max

ben 15 pro kullanıyorum 7 buçuk saat ekran süresi aldım bir günü kesinlikle çıkarıyor 15 pro max çok ağır bir cihaz yarım saat 1 saat sonra pro bile elimi uyuşturmaya başlıyor pil tabiki çok farkeder ama küçük cihazın konforu apayrı fiyat farkı da çok olcak o yüzden ben küçük modeli tavsiye ederim.
  11. 5

mi 14 t pro ithalatci garantili alinirmi?

14t pro sıkıntısız çalışıyor hat takıp kullanıyorsun
  12. 5

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

- renk tonları göze daha hoş geliyor - objeyi arka plandan çok iyi ayırabiliyor - oneplus zaten düşük ışıkta insan yüzünün detaylarını koruyamıyordu ve yapay ışıklar patlıyordu. se den bile kötüydü bu anlamda - video konusunda çağ atlatıyor, ois eis çok başarılı - 4k60fps takılmadan lensler...
  13. 5

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

1 günü çok rahat çıkarıyor benim kullanımımda. Oneplus'tan geçtiğimde en çok farkeden şey pil oldu kesinlikle. Kamera da muazzam. Bunların dışında OS farkını saymazsanız iki cihaz aynı benim için. Belli bir eşikten sonra performans farkını pek hissedemiyorsunuz
  14. 5

Realme gt6?

Eksisine rağmen alınır. Realme alanlar genel olarak memnun değil cihazlarından. Gt 6 ltpo ekranı büyük pili hızlı şarjıyla etkileyici gözükse de samsung almak garanti iş. Gt2 pro su bozulan insanlara değişimde 12 pro+ falan veriyormuş realme
Geri