Reklam Bannerı

adil10 kullanıcısının son içeriği

1. A

30000 TL telefon

Teşekkürler hocam. Sizce yılbaşından sonra ürünlerde zamlanma söz konusu olur mu, bilginiz var mı ?
  2. A

30000 TL telefon

İyi akşamlar herkese, bugün mağazada 14T Pro ve S24+ 'ı inceledim. İyi bir fiyat bulduğum takdirde seçimimi 24+ 'tan yana kullanacağım gibi görünüyor. S24+ için yine şunun gibi bir fırsat var mıdır bildiğiniz?
  3. A

30000 TL telefon

Hocam sadece ithalatçı garantili olan bir ürün var o da 34 bin.Onun da satıcısına güvenemedim. Xiaomi Türkiye Garantili modeller 38bin minimum. O yüzden sordum
  4. A

30000 TL telefon

Herkese selam tekrardan, yüksek ihtimalle 14T Pro alacağım.Samsung'un hala 1 saatin üzerinde sürede şarj olması ve hala 25w desteklemesi beni uzaklaştırıyo. Yanılıyor olabilirim lütfen düzeltin yurt dışı cihazı alırsam Xiaomi'nın kaydı daha kolay gibi düşünüyorum. Fakat aklıma takılan birkaç...
  5. A

30000 TL telefon

Hocam yurt dışı cihazlarında dirençle kayıt yaptırmak zorunda kalmak gözümü korkutuyor aslında. Telefonun tüm sağlamlığı gidecekmiş gibi hissediyorum
  6. A

30000 TL telefon

Hocam tekrardan teşekkür ediyorum ve tekrardan rahatsız ediyorum sizi. Yurt dışı cihazı almayı düşünürsem bu kez Xiaomi 14 Ultra'ya bütçem neredeyse yetiyor. Sizce bu riske girilir mi? Xiaomi alırsam yurt dışı cihazlara kayabilirim. Samsung alırsam TR cihazı alırım
  7. A

30000 TL telefon

Herkese iyi geceler tekrardan, bütçemi az miktar da olsa 5k daha arttırabilirim. Güncel bütçem 35k. Sizce bu bütçede listeye başka cihazlar girer mi? S24 256 veya S23 256 ( kullanıcı yorumlarına baktığımda 7 yıl güncelleme dışında S24'ün üstün olduğu çok özellik yok galiba) Xiaomi 14T Pro bu...
  8. A

30000 TL telefon

Kamerası s24 etmez evet ama şuan yine incelemelerine bakıyorum. Leica ile müthiş işler çıkarmış gibi. Peki S24FE ve 13T Pro'yu karşılaştırırsak sizce hangisinin kamera performansı daha iyidir?
  9. A

30000 TL telefon

Elimdeki cihaz 2.5 yıllık A33 5G hocam bunun pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Teşekkür ettim tekrardan.
  10. A

30000 TL telefon

Hocam takas kampanyası derken, şu anki elimde bulunan cihazla mı yoksa şuan s24 alıp, s25 tanıtıldıktan sonra onunla mı orasını pek anlayamadım.
  11. A

30000 TL telefon

13t pro da aklımın bir köşesinde duruyo hocam. 19 dakikada %100 şarjı 12/512lik versiyonu 29k gibi bir fiyata alabilmek cezbediyo beni. O cihazda küçük ekran sevgimi bir köşeye koyabilirim gibi. Onun batarya ve kamera performansı nasıl sizce.
  12. A

30000 TL telefon

Hocam Apple konusunda evet ben de aynı fikirdeyim sizinle. Belki şansıma bir fırsat gelir sıfır ya da ikinci el temizinden bulursam diye dedim. Yoksa Android'ten devam etmeyi düşünüyorum. Samsungta karar kıldım diyelim o zaman da kafamı karıştıran seçenekler var yine. S24 FE 8/256 (27k) S24...
  13. A

30000 TL telefon

Murat hocam öncelikle forumunuz hayırlı olsun. Bu konudaki neredeyse tüm konuları okudum. Ama yine de kararsızım hala. Yıllardır Android kullanıcısıyım. Temiz bulursam Apple'a da geçebilirim çok takıntılı değilim o konuda. Kamera, performans, batarya yani bu bütçede her açıdan en iyi telefonu...
Geri