Reklam Bannerı

adolian 'in en son etkinliği

• A
    adolian , 2. El S23 başlıklı konuya cevap yazdı.
    benim için kamera ve batarya önemli s24 fe ne yazık ki bütçeyi zorluyor a56 ise kamera açısından biraz zayıf bende s23ü düşündüm ve...
  • A
    adolian , Samsung forumunda 2. El S23 başlıklı bir konu başlattı.
    Merhabalar S23 256 gb 2. el 20.000 TLye buldum sizce alınır mı ve S23ün şu anki hali nasıl orta segment sıfıra mı yönelmeli yoksa...
  • A
    adolian , Samsung forumunda 128 gb S24 FE alınır mı? başlıklı bir konu başlattı.
    Merhabalar bütçem 24 bin civarı ve A56 256gb ile 128gb S24 fe arasında kaldım (256 gb S24 FE hali bütçeyi aşıyor maalesef) Hangisi...
  • A
    adolian Nothing Phone 2a/plus vs Samsung A56 konusundaki OKN mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Nothing Phone 2a'nın Ana kamera sensörü Nothing Phone 3a ile aynı. Nothing Phone 2a arka kameralar Samsung üretimi. Samsung ISOCELL GN9...
  • A
    adolian , Nothing Phone 2a/plus vs Samsung A56 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Detaylı yorum ve bilgilendirme için teşekkürler 2. el zaten çok sıcak bakamıyordum yorumunuz açıklayıcı oldu benim için peki 128 gb...
  • A
    Sahibinden de birkaç ilana baktım Nothing Phone 2 beğendiğim bir cihaz görüşme imkanım yok maalesef görüp deneyemem güvenilir midirler...
  • A
    Bazı kullanıcıların bu sorunu yazdığını görmüştüm forumlarda o yüzden endişe duydum ve dediğiniz gibi A56 da daha büyük kitle var...
  • A
    A56'da şebeke sorunu biraz beni düşündürüyor 2a plus da 22,5 bin civarında var 16,5 bin civarında da 128lik 2a var hafıza yeterli olur...
  • A
    Merhabalar 2 hafta boyunca honor 400 kullandım ve yazılım anlamında yetersiz buldum gerek özelleştirme gerek buglar olsun o yüzden...
Geri