Reklam Bannerı

ahmetk kullanıcısının son içeriği

1. A

aux to type c dönüştürücü

a34 ve s23 telefonlarımız var , bluetooth özelliği var kulaklığımızın fakat yolculuk gibi uzun sürecek durumlarda kablo ile kullanmak istiyoruz. Samsung ile uyumlu çalışan dönüştürücü linki atabilecek olan var mı?
  2. A

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

s23/256gb kullanıyorum. Günlük işleri,görüşme,whatsapp yeterli. s25 geçmeyi düşündüm ama yine de kendimi ikna edemedim devam ediyorum bakalım seneye s26 nasıl oalcak.
  3. A

S25 SERİSİ ANA KONU

dün telefonu inceledim, inceledim dediğim elime aldım sadece :). çok etkilemedi , aynı telefonu elimde tutuyormuşum gibi geldi. hatta 0.1 inç fark etti gibi geldi. çok da al beni demedi s25 ama yine de hala hesaplı olduğu için yanında hediyeler de olduğu için acaba diyorum. Çünkü muhtemelen...
  4. A

Macbook Şarj Aleti S25 Ultra Şarj Eder Mi?

akşam yüzde 25 şarjım varken apple m1 macbook air şarj aletini taktım 1.08 dk verdi, hızlı şarj yazdı.
  5. A

S25 SERİSİ ANA KONU

Garantisi Mart 2025 bitiyor dediler ,cihaz alım tarihi şubat 2023. Hatta ara sıra şarj almıyordu toz falan mı girdi yoksa sokette mi problem var diye yetkili samsung servise gittim temizlediler düzeldi, bir de type-c kablo hediye ettiler. Şarj sorunu bence yok ama ben de çok kullanmıyorum ,pili...
  6. A

S25 SERİSİ ANA KONU

Ayrıntılı analiz ve yorum için teşekkür ederim , ben de almama tarafına doğru geçiyorum yavaş yavaş,yine de gidip bir göreceğim ve son kararımı ondan sonra vereceğim bakalım.
  7. A

S25 SERİSİ ANA KONU

hesap bu şekilde doğru ,hediye fiyatlarını yazmışsın teşekkürler
  8. A

S25 SERİSİ ANA KONU

daha değiştirmedim arkadaşlar ,siparişi iptal ederim olur biter indirimler varken aldım daha 11 Şubat'ta gelecek gelmeden iptal edebilirim.
  9. A

bende orjinal samsung adaptör yok sadece kablo var baseus hızlı şarj ile şarj ediyordum. şimdi onu babama verdim apple ile ediyorum. hızlı şarj diyor hiç süper hızlı şarj diye yazmadı benim telefonumda, bir daha sefere denediğimde buraya güncelleme yazacağım. ama bence 1.15 değil genelde 2 saate...
  10. A

S25 SERİSİ ANA KONU

Merhaba arkadaşlar, s23/256 kullanıcısıyım telefonumdan bir şikayetim yok. Geçen hafta s25 ön siparişi verdim s25/256 lacivert , yanında kablosuz ikili hızlı şarj ve smart tag hediyesi var, kamu indirimi ile 43700 liraya denk geldi, eski telefonu da takas desteği ile 24000 sayıyor kabaca 20000...
  11. A

s23 kullanıyorum macbook air m1 var onun şarj aleti ile şarj oluyor.
Geri