Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam 13500 çok pahali değil mi yandaki deformeler önemsiz ama ekranda siyah nokta olmasi kullanımda sıkıntı çıkartır zaten şuan sıkıntısız s22 ler 14 civarına var
hocam diger sıkıntı yarın nolacagı belli degil 8 ay kullanmayada razıyım ama yarın btk dese 4+4 kullanımı azaltıyoruz telefonu satamam kimse almaz elimde patlar
evet hocam bana da 8 ay kullan agustos da kaydederiz dediler
bi korktugum sey var bu rastgele imei atıyolar imei havuzundan ama bu atadıkları imei nin yani telefonun 4.5g destegi yoksa eski bi cihazın imeini atarlarsa 4.5g gozukuyor ama kullanılamıyormus ne kadar dogru bilmiyorum
Arkadaşlar 15 pro alacaktım yd zaten konu açmıştım bunun hakkında 20k param vardı elimdeki s22 yi 12 ye satıp alacaktım 32 ye ama onun yerine 24 25 civarına s23u alip yd cift cihaz kullanacağım çünkü yd iphone alsam ülkemizde nolacagi belli değil 4+4 kalksa azaltilsa telefon elimde patlar değeri...
Çoğu orta segment telefon da bile 512 varken 128 gb 15 pro alinir mi ilerde sıkıntı yaşatır mi murat hocam videonuzu izlemiştim 128 gb 15 pro kesinlikle alinmaz demiştiniz ama piyasada ki çoğu 2. El 128 gb çok nadir 256 var onlarda yüksek fiyatlı