Reklam Bannerı

asf 'in en son etkinliği

• A
    asf , Samsung Modellerinde İndirim Fırsatları başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dediğiniz doğru olsa da benim bahsetmek istediğim farklı eğer piyasada 20K daha ucuza satılabiliyorsa neden üretici kendi sitesinde o...
  • A
    Fiyatların aynı seviyede olması tüketici değil üretici yararına olurdu. Sitesinde çıkış fiyatından satılıyor serbest piyasada fiyatlar...
  • A
    asf , Samsung Modellerinde İndirim Fırsatları başlıklı konuya cevap yazdı.
    Apple fiyat konusunda genelde çok tepki çekse de stabilite konusunda gerçekten müthiş bi' performans sergiliyor. Saçma sapan konularda...
    • 1000069433.webp
    • 1000069434.webp
  • A
    90k e S25 ultra alan adam şu senaryoyu görünce Samsunga ana avrat sövüyordur.Madem indirim yapacaksın,cihazı indirimli fiyattan çıkarıp...
  • A
    asf , EVDE İNTERNET ÖNERİSİ başlıklı konuya cevap yazdı.
    Netspeed'in müşteri hizmetleri ne kadar iyidir bilmiyorum. Ama genel olarak iyi bi' firmadır. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. En kötü...
  • A
    asf EVDE İNTERNET ÖNERİSİ konusundaki bekir mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Modemide vodafondan aldım sıkıntı çekmemek için lakin özellikle hafta sonları asırı yavaslama sorunu yaşamaktayım sürekli arıza kaydı...
  • A
    asf S25 SERİSİ ANA KONU konusundaki OKN mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    4-5 yıl cihazdan sıkılmadan kullanırım, kamera donanımı S23 ile aynı olsada benim için yeterli fazlasına gerek yok, 8 elite işlemci...
  • A
    asf S25 SERİSİ ANA KONU konusundaki OKN mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    S23'ten S25'e geçince standart kullanımda çok fazla bir fark hissetmezsiniz. Sizin kullanımınızda işlemciden dolayı daha akıcı ve daha...
  • A
    asf S25 SERİSİ ANA KONU konusundaki nikoliberty mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hocam S-Pen bluetooth'unu çıkarmak nedir ya? Millet Samsung'a Apple'ın kaldırdığı özellikleri kaldırarak Apple'a benziyorsun deyince...
  • A
    asf , EVDE İNTERNET ÖNERİSİ başlıklı konuya cevap yazdı.
    Türknet kullanıyorum. Memnunum, fakat belirtmek istediğim bi nokta var. Eğer yavaşlıktan kastın sürekli 50-70 arası hız almaktansa...
  • A
    asf , Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz? başlıklı konuya cevap yazdı.
    POCO M3 Pro 5G (Redmi Note 10 5G - Redmi Note 10T 5G - Redmi Note 11 SE - Dördü de aynı telefon) kullanıyorum. 3. Yılımızı doldurduk 4'e...
Geri