Reklam Bannerı

Danyelbyksk kullanıcısının son içeriği

1. Danyelbyksk

Tecno Camon 30 pro 5G ye geçilir mi?

Satıcı olarak güvenilir satıcılar var, bayağı inceleme izledim yd fiyatına göre iyi görünüyor. Açıkçası en az 2 sene kullanırım gibi çünkü oneplus tam 3 sene oldu kullanıyorum. Yazılımsal çift hat kayıt oluyor. İnfinix ile beraber yazılımsal kayıt oluyor. Format ve güncelleme de imeiler gitmiyor.
  2. Danyelbyksk

Tecno Camon 30 pro 5G ye geçilir mi?

Merhaba, oneplus 9r den camon 30 pro 5g ye geçilir mi ? Yd 10 bin tl ye alınabiliyor. Fiyatına göre kağıt üstünde çok iyi görünüyor. Oneplustan çok memnunum fakat batarya süresş yetmiyor artık. Düşünceleriniz nelerdir?
  3. Danyelbyksk

Netflix hacklenmesi !

Bilmeyen biri hesabımı kapatmışlar diyip yine hesap açacak ve ücreti diğer hesaptan da çekmeye devam edecek fark edene kadar. Kart bilgileri de içeride zaten. Kaç sene öncesinden hesapları patlatmışlar ve halen çözüm bulmamışlar. Enteresan.
  4. Danyelbyksk

Netflix hacklenmesi !

Merhaba, başımıza gelen ve bugün farkettiğimiz bir olayı anlatmak istiyorum. Uzun zaman oldu netflixe girmiyorduk, bugün tvden çıkış yapıldığını gördük sonrasında telefonlardan da çıkış yapılmış. Kayıtlı mail adresimizi girdiğimizde hesabımızın kapatılmış olduğunu ve yeni abonelik başlat gibi...
  5. Danyelbyksk

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Oneplus 9R kullanıyorum 3 yıldır, bataryası haricinde memnunum, bir de volte yok bazen sıkıntı yaşatıyor açınca bu sefer banka uygulamalarında sıkıntı yaşıyorum.
  6. Danyelbyksk

Yazıcı tavsiyesi

Çok teşekkür ederim 🙏
  7. Danyelbyksk

Yazıcı tavsiyesi

Sonunda siparişi verdim, brother modelini tercih ettim. Tercih etmemde ki neden ise şikayet daha az olması ve şikayetvarda servisin dönüşü daha çoktu ve memnuniyet oranı daha fazlaydı, ayrıca bazı yorumlarda baskı kafasının epsonla aynı teknolojiyi kullandığını yazmışlar umarım öyledir, A4...
  8. Danyelbyksk

Yazıcı tavsiyesi

Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim, çok kapsamlı bir yazı olmuş. Brotherda atık pedi var sanırım aratınca o çıktı. Fotoğraf baskısında brother daha iyi iş çıkarır değil mi? Orijinal kağıda vesikalık baskı alabilir miyim mesela?
  9. Danyelbyksk

Yazıcı tavsiyesi

Gerçekten çok kararsız kaldım, canon baskı kafaları ortalama 1000 tl, ikisi 2000 tl. Brother için bulamadım. Canon baskı kafaları ne kadar gider sizce? donmaması için haftada illaki 1 kere baskı alırım. Orijinal mürekkep kullanırım zaten. Mürekkep fiyatları da hemen hemen aynı.
  10. Danyelbyksk

Yazıcı tavsiyesi

Brother markası nasıldır peki, servis desteği hangisinin daha iyidir? Açıkçası brotheri yeni duydum yazıcı araştırırken, tabi ki çok önceden vardır fakat denk gelmedim daha önce.
  11. Danyelbyksk

Yazıcı tavsiyesi

Aylık çıktı miktarı değişken olacak ama aldığım aylarda da 200 sayfayı bulur çünkü akademik yayın ve makale çıktıları alacağım, bir taraftan e ticaret yapacağım, örneğin kargo için çıktı gerecek sanırım ona kullanacağım. Fotokopi çok olmasa da tarayıcı özelliğini kullanırım çünkü kaşe imza...
  12. Danyelbyksk

Yazıcı tavsiyesi

Hocam renkli çıktı ihtiyacımda olacak hatta geçen oldu dışarıda 200 tl verdim, ondan sonra yazıcı almak daha mantıklı dedim😃 tanklı modellere baktım, epson bütçemi çok fazla aşıyor, canon g3430 ve brother t420w modelleri var bütçemi yine biraz aşıyor ama oraya kadar çıkacağım sanırım. Sizce...
  13. Danyelbyksk

Yazıcı tavsiyesi

Çok teşekkür ederim cevabınız için fakat renkli çıktı ihtiyacımda olacak, makineyi inceledim sadece siyah isteyen biri için çok mantıklıymış. Tanklı modelleri gördüm 2 model arasında kaldım canon g3430 modeli veya brother t420w arasında hangisini önerirsiniz ?
  14. Danyelbyksk

Yazıcı tavsiyesi

Merhaba max 2500-3000 tl ye kadar f/p yazıcı önerebilir misiniz? Evde kullanmak için istiyorum, çok olmasa da arada bir ihtiyacım oluyor. Teşekkürler
Geri