Reklam Bannerı

Darudev3 kullanıcısının son içeriği

1. D

30.000 TL'ye telefon tavsiyesi

Cihaz servisten geldi. Pil değişimi önermişlerdi kabul etmedim. Eski orijinal bataryasını geri taktım ve hala aynı hatayı aldığımı gördüm. Yani gerçekten de anakart bozulmuş. Bunu gördükten sonra servisin direkt bataryayı değiştirme önerisi iyice saçma geldi.
  2. D

Bu satın aldığım batarya 500tl. Batarya fiyatını ve işçiliğini düşününce şahsen bana tuzlu geldi. Daha önceki telefonlarımın bataryasını da aynı marka batarya ile kendim değiştirmiştim ve sorun olmamıştı.
  3. D

Şimdiye kadar 2 tane Samsung telefonum oldu ve ikisi de bozuldu o yüzden çok sıcak bakamıyorum normalde marka ayrımcılığı yapmayı sevmem ancak durumu anlayın lütfen. Bana denk gelmiştir diyelim artık. Bu bütçede en mantıklı seçenekler dediğiniz gibi S24 ve S25FE. Küçük telefon sevmediğim için...
  4. D

Merhaba, iyi forumlar öncelikle. S21FE telefonumun anakartı bozulduğu için yeni bir telefona geçmem gerekiyor. Marka tercihim Honor veya Xiaomi. Bütçem 30.000 TL üzerine çıkmıyor. Biraz araştırma sonucu bu bütçede Xiaomi 14T ve Honor 400'ün alınabilir olduğunu gördüm ancak sizin öneri ve...
Geri