DeveloperRedneck kullanıcısının son içeriği

1. D

Minimal Upgrade Önerir Misiniz?

ona bakmıyom artık. f5 veya x6 pro düşerse alırım yoksa almam başka hiçbir model sarmadı bu bütçelerde
  2. D

Borç

Yapılandırma faizi uygun gelirse o şekilde yapılandırmaya çalışabilirsin, kartı da geçici kapat yeni borç ekleme sadece nakit harca birkaç ay tutumlu ol bitirirsin borcunu aşırı yüksek değil. Bundan sonra da kredi kartı kullanımına daha çok dikkat edersin, faiz bel büküyor.
  3. D

Şu an sadece F5 veya X6 PRO düşünüyorum denk gelirse. X6 PRO kağıt üstünde daha iyi duruyor ama çok ısınıyor olması biraz tedirgin ediyor.
  4. D

YD de olabilir, ben daha çok garantisi bitik TR bakıyordum. Öncelikler şöyle sıralayınca biraz yanlış anlaşılmış olabilir İşlemci ve hızlı şarj yeterli bir upgrade aslında, gerisi detay Yapayzeka önerileriyle şu modellere bakmıştım Redmi note 12 pro 5g Poco F5 Poco X6 Pro Poco X5 Pro...
  5. D

Selamlar. Kullandığım cihaza minimal bir upgrade yapmayı düşünüyorum. Eğer mantıklı bir harcama olmayacaksa ya da bütçeyi ciddi artırmak gerekecekse, muhtemelen mevcut cihazı sonuna kadar kullanırım. Şu an Samsung Galaxy M34 5G 6/128 kullanıyorum. Bunu 5-7K civarına satıp, üstüne max 1-5K...
Geri