Reklam Bannerı

DrKrIIzz kullanıcısının son içeriği

1. D

S24 FE Eksikleri Ve Artıları

Özellikle akşam test etmek istedim; zaten gündüz farkı anlamak neredeyse imkansıza yakındı, çünkü cihazlar neredeyse aynı sonuçları veriyordu. 12 MP düz modda S22 daha iyi sonuç verirken, 50 MP moduna geçtiğimde her iki cihazda da S24 FE daha iyi sonuçlar verdi ve renkleri daha doğru yakaladı...
  2. D

Düz kullanımda, dediğiniz gibi, havalar serin olduğu için hiç ısınma gözlemlemedim. Örnek vermek gerekirse, Exynos 1380’i de kullandım; o, bu havalarda dahi gündelik kullanımda ısınıyordu. Ancak S24 FE’de böyle bir durum yok. S22 zaten ısınıyor, onu dile getirmesem de olur :) Ana kameraya...
  3. D

Honor 200, S25 ve S22'yi kurcalayınca hala ekmek veresim gelmiyor, o yüzden fazla kurcalamak istemiyorum :)
  4. D

Öncelikle, 3 haftadır S24 FE kullanıyorum. S22 cihazından geçiş yaptım ve bu iki cihazı da bolca kıyaslama şansım oldu. Bunun haricinde S25 ve Honor 200 ile de karşılaştırdım ki bu aletin kendi seviyesinde neler başarabildiğini sizlere rahatlıkla yorumlayabileyim. Aynı zamanda bu cihazı almak...
  5. D

Xiaomi 13 vs S22

S22 Kullanan birisi olarak cihaz çok premium oyun oynamiyorsan (Basit oyunlar harici) ve bataryayı çok dert etmiyorsan çünkü gün içinde bolca takman gerekecek mükemmel cihaz
Geri