Reklam Bannerı

Emirr 'in en son etkinliği

• E
    Emirr S24 FE ANA KONU konusundaki Technicer mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    FE de olsa S serisi olduğundan dolayı aslında. S23 FE'ye göre çerçeveleri daha ince ancak ağırlık bakımından farklı, S24+ ile benzer...
  • E
    Emirr S24 FE ANA KONU konusundaki Keymey mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Benim de yorumum aynı oldu cihazı elime aldım çerçeveleri rahatsız etmedi, ama çok ince de değil. Resmi olarak %88 olduğu belirtilmiş...
  • E
    Emirr , S24 FE ANA KONU başlıklı konuya cevap yazdı.
    Açıkçası elimdeki X6 pro dan sonra çok ağır gelmedi bana çünkü X6 Pro 190gram ve tamamiyle plastik ancak 24 FE hem cam,aliminyum ve...
  • E
    En çok şikayet edilen kalınlık ve ağırlık konusunda hiç bir şekilde şikayetçi olmadım çerçevesi çok kalın değil ve ağır bir cihaz da değil
  • E
    Emirr S24 FE ANA KONU konusundaki M.Burak mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Güle güle kullanın. Deneyimlerini paylaşabilirsen güzel olur.
  • E
    Emirr S24 FE ANA KONU konusundaki Technicer mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Öncelikle hayırlı olsun. Başlıca bahsedilen pil ömrü ve sıcaklık konusu dışında fotoğraflar gelirse de güzel olur. Exynos'un FE...
  • E
    Öncelikle teşekkürler cihazı 1 hafta içerisinde deneyimleyip neler yaşadığımı anlatacağım kamera sıcaklık akıcılık vs gibi konularda...
  • E
    Emirr S24 FE ANA KONU konusundaki Keymey mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Fotoğrafı SS alıp öyle atabilirsin
  • E
    Emirr , Samsung forumunda S24 FE ANA KONU başlıklı bir konu başlattı.
    Sonunda Galaxy S24 Fe yi satın aldım deneyimlerimi aktaracağım :)
  • E
    Emirr , S24+ ŞARJ başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ha tamamdır o zaman OneUI 7 gelsin bi bakalım durumlar ne ona göre güncelleme yapılır.
  • E
    Emirr , S24+ ŞARJ başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam konudan bağımsız diyelim one ui 7.0 geldi ne kadar beklemek gerekir güncellememek için
  • E
    Zamanında hem alt segment hem de üst segmentte iyi işler çıkardığı için ve birçok ürün gamına artık sahip olduğundan Türkiye'de orta...
  • E
    Emirr , s24 fe mi almalıyım honor 200 pro mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Çok dengesiz cpu gpu ayrı kafada çalışıyor X6 Pro dan tecrubeliyim yani Mi serisi cihaza 8300 gitmemiş 8s gen 3 koysalar iyi olurmuş en...
  • E
    Emirr , s24 fe mi almalıyım honor 200 pro mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben S24 Fe öneririm
  • E
    Emirr , S24 FE Trendyol + Mediamarkt satıcı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Çok iyi oldu benim için 27 ye oturması eğer mediamarkt ın stoğu haftaya çarşamba veya perşembeye kadar dayanırsa iyi
Geri