Reklam Bannerı

Emirr 'in en son etkinliği

• E
    Emirr S24 FE ANA KONU konusundaki metehan_1212 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Benim için önemli olan pubg. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
  • E
    Emirr , S24 FE ANA KONU başlıklı konuya cevap yazdı.
    Warzone daki klasik bug saolsun deneyemedim ama aşırı memnunum 90fps pubg de ilk defa ısınmayan bir cihaz kullandım herhalde daha önceki...
  • E
    Şuan yorum yapabilirim cihazı sabah %80 şekilde şarjdan aldım sabah 6 dan akşam şuan saat 7 ye geliyor ve %16 kaldı mobil veride tam bir...
  • E
    120 yok hocam 90 var
  • E
    Oyun eklentilerini indirip öncelik modunu açarsanız her şeyi kapatıyor ve gece modu kapatılabiliyor vaktim olunca detaylı şekilde anlatırım
  • E
    Emirr Realme gt6? konusundaki Keymey mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Realme'nin gönderip göndermemesi ile alakası yok. Bazı ülkelerde satışa çıkmadı GT6, aynı bizde GT5'in çıkmadığı gibi. Dxomark Fransız...
  • E
    Emirr S24 FE ANA KONU konusundaki must4f4kym mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Oraya yazmayı unhtmuşum fakat mobil veri açıkken şarj daha hızlı gidiyor. oyun modu olmaması bir tık sinir etti beni, eski telefonumda...
  • E
    Emirr S24 FE ANA KONU konusundaki must4f4kym mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    dokunmatikle alakalı hiç bir sorun yaşamadım. zaten eğer olursa garanti kapsamına girer diye düşünüyorum
  • E
    Hocam Warzone fixlensin de pubg 90 olsun eyw valla genshin fortnite sorunsuz bi o oyun sorunlu
  • E
    O yazı kalkmış ama çarşamba aldım haftaya çarşambadan sonra ancak yorum yapabilirim
  • E
    Valla hocam daha 1 hafta olmadı kesin bir şey diyemem daha hala kullanım özellikleri öğreniliyor.. yazıyor cihaz otursun ondan sonra...
  • E
    90 120 benim için çokta önemli değil ama Activision zaten fixleme özürlüsü bir sirket Exynos 2400e yi fixlemeleri kim bilir ne zamana...
  • E
    Warzone sorunuda bundan dolayıdır eminimki
  • E
    90fps var şuan A54 sorununu çok iyi bilirim arkadaşımda var sonradan 60 almaya başladı yüksek ihtimale 24 Fe de 120 alacaktır baya sonra
  • E
    Tamam o zaman gerek yok daha test etmeye
Geri