Reklam Bannerı

emre123 kullanıcısının son içeriği

1. E

30bin tl ye alinabilecek en mantikli kamerasi ve performansi iyi olan telefon

son seceneekler s24fe poco f7 pro realmee gt 6 honor 200 pro hangisini almaliyim kamera onemli perforamnsda onemli dengeli bisi lazim
  2. E

14t pro butcemi fazla zorluyor oyuzden ya f7 pro yada s24fe alicak gibi duruyorum kameralari arasinda devasa bir fark varmi yoksa yakinlarmi accaba hangisini secmem lazim
  3. E

https://www.pttavm.com/xiaomi-14t-pro-12-512-gb-titan-gri-ithalatci-garantili-p-1127983499?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.98.3 bunu buldum bu fiyata en iyisi diger urunlerinin puanlamasina ve yorumlarina baktim bide sikayetvarinada baktim imeisi kayitli...
  4. E

2 gun vaktim var almak icin onerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler
  5. E

mi 14 t pro ithalatci garantili alinirmi?

Yd direnc kayitli diye satan bazi saticilar var hicbir bilgim yok yd telefonlar hakkinda nasil oluyor aldiktan sonra sim kartimi takip kullanamiyormuyum bide format atmamammi gerekiyor bilgilendirirseniz cok sevinirim simdidden tesekkurler
  6. E

mi 14 t pro ithalatci garantili alinirmi?

mi 14 t pro almayi dusunuyorumda en ucuzu burda burdan aliinirmi acaba...
Geri