Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, 11 128 kullanıyorum. 6-8 aylık bir garantisi kaldı. Acaba diyorum ek takas destekleriyle yeni bir modele mi geçsem? Ama 21 bin fark değer mi 13 için bilemedim, çok da bütçe yok çünkü. Teknosa kampanyası bu görsel ekliyorum. Toplam 13 bin tl veriyor benim cihaza. Öneriniz nedir?
Teşekkür ederim, ekranı çok iyi. İphone 11 den sonra çağ atlatttı resmen. Kamera da gayet yererli geldi bana. Tutuşu, inceliği çok iyi. Ancak iş kılıf bulmaya gelince büyük bir sıkıntı yaşıyor insan çünkü Tr de çok çok az kılıfı var. Yurtdışı satıcılı ürünler var ancak hem biraz tuzlu hem de 15...
Merhabalar, babamın telefonu bozulduğundan ona Honor 200 sipariş ettim. Ancak yıllarca android kullanan biri olarak 1 yıldan fazladır İphone 11 kullanmama rağmen ısınamadım bu telefona. Çok ağır ve gıcık geliyor. Bluetooth’u gerçekten kapatmak için bile 3 kere ekrana basmak gerekiyor. Başka...