Reklam Bannerı

flarex01 kullanıcısının son içeriği

1. F

Samsung Galaxy S24 Plus 12/256 + Galaxy Buds FE 38.199 TL

deneyimledikten sonra bilgilendiririm. hem telefonu hem kulaklığı.
  2. F

Samsung S24 Plus alınır mı?

an itibari ile almış bulunmaktayım. bir hayırlı olsun alırım. 38200'e denk geldi premium ile birlikte. zaten başlık açmıştım tercihimi bu telefondan yana yapmıştım güzel de oldu. hadi bakalım umarım kazasız belasız gelir.
  3. F

Samsung Galaxy S24 Plus 12/256 + Galaxy Buds FE 38.199 TL

an itibari ile almış bulunmaktayım. bir hayırlı olsun alırım. 38200'e denk geldi premium ile birlikte. zaten başlık açmıştım tercihimi bu telefondan yana yapmıştım güzel de oldu. hadi bakalım umarım kazasız belasız gelir.
  4. F

Gameon 120hz 0.5ms mprt Monitör 3099 TL

Dediğim gibi ne yapılacağı çok mühim monitör ile. Atıyorum ya ben gündelik işlerimi halletmek için alacağım, ne bilim evden çalışıyorum standart bir monitör lazım. O zaman olabilir alınabilir ama yine de marka sıkıntısı var, bu markanın özellikle panel kısmında sıkıntılar çıkardığını duymuştum...
  5. F

Gameon 120hz 0.5ms mprt Monitör 3099 TL

Kötü bir monitör. Bi kere 22 inç. Ne için kullanacaksın bilmiyorum ama 22 inç cidden masaüstü için küçük bir boyut. markası sıkıntılı, paneli desen kalitesi ne kadar iyi. üstüne üstlük 120hz. hiç bir şey ifade etmiyor. Hele ki oyun oynuyorsan asla alınmaz. 144hz monitöre ve daha iyi markalara...
  6. F

Samsung S24 FE vs Poco F7 Pro hangisini almalıyım

Yakın kaderi paylaşıyoruz :) ben de uzun zamandır iphone 7 plus 32 kullanıyorum. Artık telefon günümüz şartlarını kaldırmıyor ne hafıza olarak ne ekran ne batarya ne tasarım.. değiştirmenin vakti geldi. Ben uzun araştırmalar sonucu 40k bütçeme s24 plus'ı uygun gördüm. Sana gelecek olursak...
  7. F

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Şuan s24 plus 39bin 700 TL ye geliyor. başlığı açarken kafam karışmış yanında saat demişim özür dilerim. Samsung buds kablosuz kulaklık veriyor. Henüz daha cihazı almadım. Arada ciddi fiyat farkı olsa da 24fe almayı düşünmüyorum. Uzun süre kullanacağım...
  8. F

Evet arkadaşlar. Ciddi bir karar verme sürecinden geçiyorum şu sıralar. maksimum bütçem 40 bin (1-2 bin esnetilebilir çok gerekirse) Bu fiyat aralığına s24 plus almayı düşünüyorum. Fakat işlemcisi Exynos 2400 korkutmuyor değil. Baya kötü yorumlar gördüm. O kadar da kötü değil diyen az sayıda...
Geri