Reklam Bannerı

Gökhan kullanıcısının son içeriği

1. G

Samsung S24 FE vs Poco F7 Pro hangisini almalıyım

Kesinlikle katılıyorum.Benim içinde 20-30 K arasında S24 FE varken diğerlerinin bir artısı kalmıyor baktığımda.Tam olarak kırpılmış amiral gemisi hissi veriyor bana.Yukarıda konuştuğumuz eksikliklerin hepsi olmasa da bazıları giderilmiş olsaydı tadından yenmezdi.Ama anladığım kadarıyla fiyatı...
  2. G

Cevabın için teşekkür ederim. S24 FE fiyat segmentinde sunduğu özellikleri, bütün olarak bakıldığında hoşuma gitti.Tabi birde Samsungu güvenli liman olarak görüyorum.İşlemci konusunda her iki cihazda da endişem yok, ortalama üstü derken benim beklentimi karşılaması açısından demek...
  3. G

Dediğin gibi kesinlikle çağ atlayacağız.Sürekli telefon değiştirmeyi doğru bulmuyorum.Iphone 7 ne kadar eski ve yetersiz olsa da hala sosyal medya, gündelik kullanım vs işlerde idare edebiliyor.Kamerasıda yaşına göre kötü diyemeyeceğim seviyede.Ama artık çileden çıkardığı anlar oluyor ben...
  4. G

2017 yılından beri İphone 7 32 gb kullanıyorum. Telefon almamak için sabrediyorum ama artık gına geldi. Aynı şekilde bu kadar uzun olmasa da 4-5 yıl kullanabileceğim bir cihaz almak istiyorum.Bütçe 25-30 bin Tl civarı. Araştırmalarım sonucu s24 FE için karar kıldım ama F7 Pro aklımı...
Geri