Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s26 serisi tanıtıldı ve cihazı ilk gördüğümde şunu düşündüm samsung ve apple cihazların tasarımları her yıl dahadamı dandikleşiyor banamı öyle geliyor aynı şeyi iphone 17 serisi içinde düşünmüştüm tasarımı zaten berbat etmişsiniz bari güzel şık renk seçenekleri olsun amiral gemisi cihazlarda...
ben bulmuyorum çünkü muhtemelen bikaç aya o cihaz yavaş yavaş fiyatı düşecek sende onun her fiyatını gördüğünde giderek fiyatı düşen bir telefonu 77e aldıpın için enayi gibi hissediceksin ama asıl seni üzen şey oda olmayacak maalesefki yeni model çıktığında değişim kampanyasıyla yenisini alıyım...
arayüzünüzde reklam vardı basbaya rezalet bir arayüz xiaomi zaten samsung ve apple kitlesini çekemiyor kendine bari kendi kullanıcılarına iyi bir deneyim sunsun
Son dönemlerde çinli markalar kendini apple veya samsungla aynı kefeye koyup uçurum fiyatlardan cihaz satmaya başladılar ve bu bana çok ilginç geliyor siz herzaman piyasada ucuz fiyat performans odaklı telefonlarınızla var oldunuz ve marka algınız, arayüzünüz, sosyal medya kaliteniz...