Reklam Bannerı

hermanoo kullanıcısının son içeriği

1. H

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Yd cihazmı kullanıyorsunuz hocam
  2. H

İphone 13 ten Honor Magic 6 Proya geçmek

Sağolun dostlar. Forumdaki tek Magic 6 Pro Kullanıcısı olarak uzun kullanım deneyimlerimi yazacağım
  3. H

Hocam x100 pro fiyat olarak çok fazlaydı ben üste 12 bin tl bir para koyarak sıfır arkadaşımdan aldım
  4. H

yd bir cihazdı kayıt süresi dolunca geçmiştim illegal kayıt istemediğim için
  5. H

iPhone 13ü çok kısa süre kullandım ondan önce S23 Ultra kullanıyordum. Ama kesinlikle oh çektim diyebilirim ekran muazzam. Tasarım bana göre güzel ama ahım şahım değil. Anca premum hissettiriyor kesinlikle. Güç ve Performans farkı fazlasıyla var özellikle yazılım olarakta iosu hiç arattırmıyor...
  6. H

En memnun olduğum kısmı pili çok iyi gidiyor ve çok hızlı doluyor. Bi önceki cihazım S23 Ultraydı OneUI ya göre kesinlikle yazılımı Honorun daha stabil ve sade. Genel değerlindirme olarak Bu fiyata alınacak en dolu cihaz bence. Ekranı hiç göz yormuyor parlaklık çok yüksek ve yeterli. Performans...
  7. H

Honor Magic 6 Pro kullanıyorum çok memnunum pili muhteşem gidiyor. Tek dezavantajı geniş açı kamera ve ön kamera abartıldıgı kadar iyi değil
  8. H

Merhaba dostlar iPhone 13 cihazımdan üste 12 bin tl vererek sıfır Honor Magic 6 Pro cihaza geçiş yaptım sizce mantıklı bi hamle olmuşmu ? Artık küçük cihazdan bıkmıştım şuanlık ilk izlenimlerim çok çok iyi
Geri