Reklam Bannerı

İnsan kullanıcısının son içeriği

1. İ

Hazır sistem önerisi

Ok
  2. İ

Hazır sistem önerisi

Gerçektenmi
  3. İ

Hazır sistem önerisi

Yani IPS>VA
  4. İ

Hazır sistem önerisi

Mesajını yapay zekaya yorumlatırdım ve sonuç:Seçtiğin bileşenleri ve aksesuarları inceledim. Genel olarak fiyat/performans açısından dengeli bir seçim yapmışsın, ancak birkaç noktada daha iyi alternatifler veya dikkat edilmesi gereken detaylar var. Mouse Seçimi Asus TUF Gaming M3 Gen II (890...
  5. İ

Hazır sistem önerisi

Anladım
  6. İ

Hazır sistem önerisi

Yorumları ve puanı gayet yüksekti
  7. İ

Hazır sistem önerisi

B 890'tllik mause'yi alabilirim çünkü yorumları ve puanı gayet iyi . 2200tl lik klavyeyi tercih edebilirim gayet şık görünüyor. Önerdiğin kulaklığın aynısı yakınımdaki intarnet kafede var ve bu kulaklığı genel olarak beğenmiyorum farklı bir kulaklık tercih edeceğim. Monitör olarakta bu bunu...
  8. İ

Hazır sistem önerisi

Max 5bin artırabilirim
  9. İ

Hazır sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/329767/annadeniz-chat-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-evo-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistem nasıl
  10. İ

Hazır sistem önerisi

Opsiyonel
  11. İ

Hazır sistem önerisi

Aynı soruyu yapay zeka'ya sorunca şöyle bir cevap veriyor: 30.000 TL bütçenizle yüksek performanslı bir hazır masaüstü bilgisayar ve 10.000 TL ile kaliteli çevre birimleri (monitör, klavye, mouse, kulaklık) edinmek mümkün. İşte önerilerim: Masaüstü Bilgisayar Önerisi 1. Sistem: İşlemci: AMD...
  12. İ

Hazır sistem önerisi

Bana soruyorsan sadece oyun için alacağım
  13. İ

Hazır sistem önerisi

Ok
  14. İ

Hazır sistem önerisi

Peki şimdi genel olarak 30000Tl bütçe ile hangi hazır sistemi öneriyorsunuz
  15. İ

Hazır sistem önerisi

Yani 4060 ile 4060ti aynı değil anladığım kadarı ile