Reklam Bannerı

Keymey 'in en son etkinliği

• K
    Keymey , Mobil Yüksek Grafikli Oyun Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dünyada en çok satılan telefonlar amiral gemisi aslında belirli düzeyde kaldırır
    • 1744462576034.webp
  • K
    Keymey , Mobil Yüksek Grafikli Oyun Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Game of thrones oyununa baktım mobil oyun olarak tasarlanmış ama PC tarafına da çıkarmışlar gibi duruyor. Mobil olarak güzel oyun. CarX...
  • K
    Keymey S24 FE Eksikleri Ve Artıları konusundaki DrKrIIzz mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Öncelikle, 3 haftadır S24 FE kullanıyorum. S22 cihazından geçiş yaptım ve bu iki cihazı da bolca kıyaslama şansım oldu. Bunun haricinde...
  • K
    Keymey , S24 FE Eksikleri Ve Artıları başlıklı konuya cevap yazdı.
    S22'de video çekiminde fps düşüşü olması başka bir eksisi oldu benim açımdan uzun süre video çeken birisi olarak. Telefotoyu sözde...
  • K
    Keymey , Sigarayi Bırakmak başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sigara pahalı bir zevk hocam ondan dolayı bile vazgeçmesi kolay şu devirde. Günlük ne kadar harcıyorsun sigaraya?
  • K
    Keymey Vivo V29 lite konusundaki OKN mesajınıza Üzgün Üzgün tepkisini verdi.
    Vivo'nun kendi sitesinde ama artık yok. Stok tükenmiş. Yukarıda ekran görüntüsü de eklemiştim.
  • K
    Keymey , Vivo V29 lite başlıklı konuya cevap yazdı.
    10 bin liraya V29 Lite nerede var
  • K
    V29 Lite dersen de aynı fiyata nothing phone 1 var 778G orta segment işlemcisi hızlı şarjı da 45w. Kamerası da eli ayağı düzgün, genel...
  • K
    Kim dedi bilmiyorum ama bu fiyatta kamerası iyi olan telefon yok. En düşük fiyatlı kamerası iyi olan telefon nothing phone 1. 685 düşük...
  • K
    Keymey , S24 FE 256GB N11 Satıcı 25.599 TL başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam kupon anlaşıldı sanırım daha fazla tekrar etmeye gerek yok, birisi alacak olursa hatırlatmak daha iyi olur
  • K
    İşlemcisi 685 olduğu için 11 bine imkansız alınmaz 10 bine de alınmaz hatta 5 bine bine alınmaz vivo diye pahalı satılıyor sadece.
  • K
    Keymey , S24 FE Öğrenci İndirimi(Samsung Shop) başlıklı konuya cevap yazdı.
    256 GB fiyatları 1700₺ daha pahalı
    • Screenshot_2025-04-10-18-03-09-051_com.samsung.ecomm.global.gbr-edit.webp
  • K
    Keymey , Xiaomi 13 vs S22 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ne kadar bunlar ve bunların fiyatına başka ne var? Başka isteklerin neler var bir de. Küçük cihaz vs mi
  • K
    Xiaomi 13'ü satmak istesen aldıktan sonra daha pahalıya satarsın oradan bile daha mantıklı. Nasııl fiyatları aynı onu anlamadım ben
  • K
    Fiyatları en önemli konu aslında bu iki cihaz arasındaki tercih sebebi olmalı
Geri